Opća opasnost, u posljednjih nekoliko godina vjerojatno naš najveći i najtraženiji hard-rock band dolazi 01.03.2014 u Culture Club Revelin. Svojim prvim nastupom prije nekoliko godina u Dubrovniku oduševio je prepun klub, a ovaj put dolaze i sa novim hitovima koje pripremaju za slijedeći album.

Legendarni slavonski hard-rock band ponovno se okupio prije nekoliko godina i od tada krcaju klubove i koncertne prostore diljem Lijepe naše i svojim hitovima osvajaju srca publike. Duža diskografska pa i koncertna pauza kao da i nije naštetila bendu, koji je svojom iskrenošću i nenametljivošću ponovo oduševio staru i u kratkom roku  osvojio novu publiku. Nema sumnje da su tome uvelike pridonjeli hitovi sa zadnjeg albuma "Vrati se na svjetlo": Uzalud sunce sja, Virtualni novi svijet, Pobjeg'o sam, Tvoje ime čuvam” i ostale pjesme.

Ove godine na Zagrebačkom festivalu osvojili nagradu publike za singl “Tragovi” i time dokazali da zasigurno imaju najveću podršku publike, što se zadnjih godina pokazalo i jednim osvojenim hitom godine (Tvoje ime čuvam) i godinu prije nominacijom za hit godine (Pobjeg'o sam).

Opća opasnost zasigurno drži tron hrvatske rock scene i svakim novim nastupom potvrđuje da je jedan od najboljih hrvatskih bandova uživo, te će zasigurno i ovaj put oduševiti dubrovačku publiku i pripremiti pravi rock spektakl!

Ovaj koncert se održava u sklopu Dubrovnikfesta 2014., dvodnevne glazbene manifestacije u Dubrovniku na kojemu će 26.02.2014. nastupit i Sandra Bagarić, a prije samog rock spektakla Opće opasnosti održat će se III Kapetanski bal.

Ulaznice za koncert Opće opasnosti u pretprodaji su 50 kn, a na ulazu 80 kn. VIP ulaznice 120 kn.

Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30 h.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO