Vrijeme je da začinimo Beat Delight s još više plesa, novim imenima i još boljim zvukom! S ponosom vam predstavljamo SPECIAL EDITION BD večer 08.03. kada ugošćujemo sve popularniji DAMN SON PROJECT! Za one koji ne znaju, Damn Son je projekt nastao sredinom kolovoza 2013. godine, a prvo izdanje se odvijalo na terasi Aquarius kluba. Pod toplim ljetnim nebom, okupila se hrpa plesačica, plesača i publike koja je došla bodriti natjecatelje koji su otvorili Damn Son priču.

Za dj pultom stajao je naš DJ Tzek koji nas je u jednom trenutku počastio i sa svojim break dance umijećem, a uz njega je kasnije zasvirao i DJ Wess. U betlovima 1 na 1 zasluženu pobjedu odnio je Šimun Stankov zahvaljujući publici koja je jednoglasno odlučila njega počastiti titulom pobjednika Damn Sona!

Damn Son ide dalje, a Beat Delight ekipa je omogućila nastavak ove priče i dobila tu čast u sklopu BD programa još jednom dati priliku svim plesačima, plesačicama i onima koji se tako osjećaju, sudjelovanje u betlovima i mogućnost osvajanja zanimljivih i vrijednih nagrada.

Ono što je posebno zanimljivo, na taj datum pada i tradicionalni Dan žena pa je povodom toga, Damn Son vol.2 prigodno nazvan - DAMN GIRL! To nipošto ne znači da se za natjecanje mogu prijaviti samo cure! Međutim, za sve one odvažne djevojke, žene, mame i bake, pripremili smo bombastično iznenađenje - bonus battle u “twerkanju”. Najbolja “twerkalica”, koja će pobijediti ocjenom publike, također osvaja svoju nagradu. I ovoga puta, plesat će se uz beat-ove koje će bacati DJ Tzek, a kao gosta večeri dovodimo Tim Haydena, zaduženog za osvježenje kroz svoj prepoznatljivi trap/dubstep/dnb zvuk. Izabrat će se ukupno 16 natjecatelja koji će tu večer svima okupljenima moći pokazati svoje plesne vještine i boriti se za titulu pobjednika. Natjecanje će započeti u 21h u klubu Aquarius A1, a nakon finala slijedi after party na istom mjestu u sklopu službene Beat Delight večeri.

Prijaviti se možete odmah putem Damn Son (https://www.facebook.com/damnsonproject) ili Beat Delight (https://www.facebook.com/beatdelight.aquarius) page-a.

1-on-1 all-style Main Battle: Mogu se prijaviti svi! Bez obzira na spol, boju kože, religiju, seksualnu orijentaciju, plesni stil... Poželjno je jedino da se prijavljuju oni koji imaju 18 ili više godina.

Twerk Bonus Battle: Mogu sudjelovati sve pripadnice ljepšeg spola koje su dovoljno hrabre svoj talent podijeliti s publikom i dobiti priliku osvajanja super nagrade.

Za širenje dobrih glazbenih vibracija bit će zadužen naš rezident DJ Tzek te gost DJ Tim Hyden

ULAZ: 20 kn

BONUS: akcija Becks 2-za-1 traje cijelu noć // 1 cugu plaćaš, a drugu nosiš free of charge!

SPECIAL EDITION
BEAT DELIGHT
presents
DAMN GIRL!
08.03.2014. | | 20 kn
(hip hop/r'n'b)

V.I.P.: 091 3640 241
INFO: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO