Drage dame, klub Aquarius A2 i Funhouse pripremaju posebnu večer posvećenu upravo Vama - damama, djevojkama, ženama, pripadnicama ljepšeg spola ove planete, ali naravno i muškom dijelu koji poštuje upravo vašu ljepotu koja krasi njihovu svakodnevicu. U subotu, 8. ožujka 2014., održat će se "Funhouse - FEMALE GAME", jer ove subote navečer žene dominiraju i odlučuju oko svega.

8. ožujak ili milozvučno nam poznat "8. mart" ili još bolje rečeno "Dan žena" upravo je dan kada se u klubu Aquarius A2 događa ženska čarolija. U jednoj noći sva ženstvenost pretočit će se na plesni podij. Od glazbe, pa sve do visualsa, sve će biti u znaku "nježnijeg spola".

Ne zaboravimo spomenuti i onu posebnu stvar koja krasi Funhouse večeri; dakle, u subotu ćete pri ulasku u Aquarius A2 dobiti sticker koji ćete moći dodijeliti bilo kojoj djevojci, ženi, heroini plesnog podija, a svaka djevojka će kroz noć skupljati stickere koje može dobiti od prijatelja, simpatije, nekog potpunog neznanca, šarmera, tebe, ma bilo koga kome je upravo ona barem na jednu noć postala "centar svijeta". Ona dama koja će na kraju imati najviše skupljenih stickera osvojit će i vrijednu nagradu prikladnu danu koji se obilježava.

Kako sve ne bi ostalo na pukim riječima, tu je i dama koja osvaja srca, umove, rasplesane noge, ali i mami poglede svojom pojavom, a ove večeri pridružit će se rezidentu programa Matrodi. Njeno umjetničko ime je Lala te će sve, ali baš sve, i mušku i žensku publiku odvesti na jedinstveno putovanje u "La La Land" svojim izborom stvari iza DJ-pulta, ali uvjerite se sami... Nešto posebno i drugačije priprema se za ovu večer koja je ionako posebna sama po sebi.

Drage dame, 8. ožujak je vaš "Dan D", a navečer tek počinje prava stvar ili recimo "Večer V" i zato baš onda, od 23h, svi putevi u metropoli vode u klub Aquarius A2 na zagrebačkom Jarunu.

Ulaz: 30 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO