Sve što je lijepo kratko traje... Iako na prvu zvuči kao rečenica za plakanje i nostalgične ispade, mi ćemo se radije držati one malo pozitivnije brije - nakon svakog kraja dolazi novi početak. I upravo je to rečenica (koju je moguće shvatiti u svakom mogućem kontekstu) uz koju ćemo nazdravljati i u čiju ćemo čast ponosno dizati čaše u subotu na zadnjem partiju ove sezone.

Aquarius ovaj vikend sprema svojevrsni šećer na kraju, šlag na torti ili kako god već nazivali nešto najbolje i najslađe što dolazi zadnje po redu. Aquarius subotnja ekipa je odlučila staviti točku na “i” te srdačno, ali sa smiješkom, mahnuti sezoni koja je iza nas.

Okrećemo kompas malo južnije i s nestrpljenjem punimo kufere i selimo na Zrće koje je već sada naprosto krcato dobrom atmosferom. Ali, dostojanstveno i onako kako to samo nama priliči, odlučili smo ispratiti sve one subote iza nas, svakog DJ-a koji je gostovao i poklonio nam nezaboravne noći pune plesa, svaku jedinku koja se našla u klubu u noćima nabijenima pozitivnom energijom… i sve one ostale sitnice koje su i nama i vama ostale u dobrom sjećanju na veseloj Funhouse priči.

No, došlo je vrijeme i da se Aquarius malo odmori, da odspava svoj ljetni san i preda štafetu svom klupskom imenjaku na Zrću. Od jeseni ponovno okrećemo stranicu, ispisujemo ju još boljim, još žešćim i još zanimljivijim događajima te otvaramo novi klupski program.

Gosti će osim odličnog provoda, ovu subotu moći osigurati sami sebi priliku osvojiti free ulaznice za gostovanje jednog i jedinog Axwella, koji će zasvirati pred mnogobrojnom publikom u Aquariusu na Zrću. A taj spomenuti odlični provod, osigurat će (uz našu garanciju) Deejay Hrc - resident Zrće Spring Break festivala. Očekuje vas ono najbolje iz EDM/commercial/trap/bass tvornice.

Aquarius Saturdays
ZATVARANJE SEZONE
AQUARIUS klub | Zagreb
28-06-2014 | subota | 30kn

Vidimo se!
#tamosam

Ulaz: 30 kn

VIP rezervacije: 091 3640 241

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO