Gallery & Playground nedavno su najavili senzacionalnu sezonu after beach partija, pod nazivom Zagreb BASH after beach parties, koji se po prvi puta organiziraju na zagrebačkom moru. Svake subote s početkom u 15H najavljuju pravo osvježenje na clubbing sceni grada Zagreba te pozivaju sve željne dobre zabave da dođu i podrže ovu ideju.

Na prvi dan ljeta sezonu su otvoriti sve poznatili dvojac Vanillaz koji su se istaknuli mnogim internacionalnim nastupima, nastupom na Umaginationu, a nastupaju i na najvećem festivalu ove godine u Hrvatskoj na Ultra Europe Festivalu u Splitu. Unatoč produženom vikendu i ne tako toplom vremenu prvi je event obilježila dobra glazba i pozitivna atmosfera, a drugi event odžati će se već ove subote za kada je najavljeno pravo ljetno vrijeme.

Upad je svake subote u potpunosti besplatan a od 15H kreće WARM UP za party koji službeo počinje u 16H. Resident Gallery DJi, plesačice, MC i mnoga druga iznenađenja očekuju vas na novouređenoj terasi Gallery kluba, jer nema boljeg poslijepodneva od after beach partija. Ljeto, sunce, kokteli i naravno pozitivna atmosfera obilježit će još jedan u nizu after beach party na zagrebačkom moru.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO