Ponosno vas pozivamo na svečanu proslavu prve obljetnice naše jedinstvene i rasplesane večeri. Prigodni dar: široki osmijeh i dobro razgibani kukovi, a za ostalo se ne morate brinuti – vrhunski tulum je zagarantiran. Za zagrijavanje – besplatna medica, koju ostatak večeri možete konzumirati po promotivnoj cijeni od 10 kuna. Nešto poslije, na specijalnom Sound Designers birthday bashu uveseljavat će vas vaše DJ domaćice Miss Kali i Lady Suub@ru na A2 floru te DJ Hrc i DJ Lycan u u prostoru A1 dijelu kluba.

U istoj postavi, dakle, s četiri DJ-a na dva floora zabavljamo vas cijelu proteklu godinu. I upravo to ovu subotu čini posebnijom od drugih – dizajniramo novi zvuk, kao što i sam naziv večeri kaže. Sound Designers, kao klupski program, koncipirali su DJ-evi Dr. Shrink, Miss Kali i Lady Suub@ru, kao odgovor na razvoj klupske scene u posljednjih nekoliko godina.

Naša prva godina bila je uistinu burna i zanimljiva: svoje nastupe za našim pultom ostvarila su mnogobrojna neafirmirana DJ imena, ali i poznati gosti. Uz Blacksoul, Deejay Toma, DJ Zuthy, Pushkar&Jakopetz, Joe2Shine i brojne druge imali smo čast ugostiti i slavne Freemasonse te Shapeshifterse.

Također, uspjeli smo vas osvojiti i nakačiti na naše pažljivo osmišljene subotnje evente – El México Loco party, Zrće party, najavni partyji za festivale (Aquarius Zrće Moonsplash Warmup, Beat The Heat Warmup i Feel Free Fest Warmup) te različiti tematski partyji (Miami WMC Party, Think Pink, Spring Break, Futurama, Ice Extravaganza, Glow Party, itd..)

Dakle, nabacite smile i dođite da uz house ritomove proslavimo godinu dana vrhunske zabave, opuštene atmosfere i kvalitetnog druženja. Vidimo se u Aquariusu!

Izvor: Aquarius

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO