Zagrebački klub Aquarius s početkom nove jesensko/zimske sezone pokrenuo je novi klupski program, koji će se održavati svake subote pod imenom 'funhouse'. Slijedeći tradiciju raplesanih i iznimno posjećenih subotnjih večeri, koju Aquarius njeguje već dva desetljeća, klub i njihov rezident DJ Martyn Negro osmislili su novi program koji se i ovoga puta bazira na promociji isključivo plesne glazbe.

Program 'funhouse' namijenjen je svim ljubiteljima house, electro i bass glazbe, te će subotom moći čuti najveće i najaktualnije hitove sa svjetskih plesnih podija prema izboru respektabilnih, domaćih i stranih DJ imena.

Uz ponajbolje svjetske hitove, u nadolazećim vikendima izmjenjivat će se i razni tematski partyji, a klub najavljuje i mnoštvo aktivnosti izvan klupske večeri kao što su radionice, natječaji i slušaonice.

Oboružajte se dobrom voljom, nabacite smješak i dođite već ove subote u Aquarius, gdje će vas osim dobro znanog rezidenta programa Martyna Negra, zabavljati i Mario Amarillo koji se upravo vratio sa Zrća naoružan pozitivnom energijom!

Budite prvi u gradu koji će iskusiti naš vrhunski plesni tulum!

Subota 15.09.2012.
Aquarius klub, Zagreb
23h / 30kn

Funhouse - novi program subotom u Aquariusu

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO