Hrvatski DJ projekt Frankie Headfors od ove jeseni jednom će mjesečno gostovati u zagrebačkom klubu Mansion na radost i traženje brojnih obožavatelja. Nakon brojnih nastupa diljem Europe i hrvatske obale, luda ljetna atmosfera dinamičnog dvojca od sada i u Zagrebu. Hrvatska DJ atrakcija Frankie Headfors od ove će jeseni, počevši od subote 15. rujna, sa mjesečnom rezidencijom gostovati u zagrebačkom klubu Mansion. U novu jesensko zimsku sezonu 2012./13. Mansion kako je i najavljeno ulazi s brojnim novitetima, a na radost vjernih obožavatelja novi ljubimci publike Frankie Headfors osvježit će zagrebačku glazbenu scenu.

DJ brend Frankie Headfors pravo je osvježenje na usnuloj hrvatskoj klupskoj sceni. U godinama traženja, napokon je jedan projekt probio zvučne grance i posljednjih dana postiže glazbene uspjehe i u Europi. Dvojica prijatelja Ivan Juratovac (Jurki) i Viktor Šimunić godinama su prepoznat kao DJ-i u hrvatskim glazbenim krugovima.

Odluka da pod zajedničkim imenom Frankie Headfors udruže snage i krenu u zajedničko osvajanje DJ svijeta donijela im je nevjerojatan uspjeh kod publike koja je prepoznala dinamiku, atraktivnost i posebnu energiju DJ dvojca, tako da su ovog ljeta bili jedan od traženijih gostovanja, a pod novim su imenom sa stalnom rezidencijom u novaljskoj Papayi tjednima oduševljavali goste iz cijelog svijeta. Uz nastupe na Papaya World Tour u brojnim europskim gradovima, redovni su rezidnenti i zagrebačkog klupskog projekta Reforma.

Veliko otvorenje jesensko zimske sezone Mansiona najavljeno je za 21. rujna kada u klubu gostuje jedna od trenutno natraženijih svjetskih DJ poslastica – australske sestre NERVO.


Poput pravog prijatelja, Mansion Vas s povratkom s ljetnih avantura očekuje raširenih ruku, a uz brojne novitete donosi i zanimljiva gostovanja svjetkih DJ-a kroz jesen i zimu 2012./13. Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr.

SATURDAYS WITH FRANKIE HEADFORS
Mansion Zagreb
15.09.2012.


New residency - Frankie Headfors (Papaya Resident DJ's)
http://www.facebook.com/FrankieHeadfors?ref=ts

VIP reservations: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. & 091/4629464


Official guestlist (valid till 01,00h) - 091/4629302 ili http://www.facebook.com/MansionZagreb?sk=app_128953167177144

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO