Najpoznatiji (i najšarmantniji) svjetski klasični multinacionalni kvartet IL DIVO dolazi u Hrvatsku! U sklopu europskog dijela svjetske turneje, kvartet operno školovanih zgodnih pjevača pjevat će u ARENI ZAGREB, 17. rujna 2012.

Svjetska turneja započela je u veljači, a fenomenalni kvartet (Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller i Urs Bühler) nastupa na najpoznatijim mjestima diljem svijeta. Na svojoj četvrtoj svjetskoj turneji promovira najnoviji album Wicked Game (Syco/Sony Music).

Zanimljivim vokalnim spojevima i jedinstvenim opernim aranžmanima osvojili su milijune slušatelja te pokrenuli klasičnu multinacionalnu senzaciju. Osim vokalnim sposobnostima, svojim fizičkim izgledom i šarmom ne ostavljaju slušateljice ravnodušnima. Radi fizičkog izgleda - miljenici žena, radi fenomenalnih glasovnih mogućnost i ostalih kvaliteta – miljenici cijelog svijeta!

Na posljednjoj održanoj turneji „An Evening With Il Divo“ (2009.), koncerti su rasprodani u više od 130 gradova te su primili Billboardovu nagradu (the Billboard Breakthrough Award) za jednu od najvećih i najuspješnijih turneja godine.

IL DIVO - muškarce anđeoskog lica i božanstvenog glasa imamo priliku čuti uživo u Areni Zagreb, 17.09.2012.!

Ulaznice za zagrebački koncert, 17.09.2012. u Areni kreću u prodaju 30.03.2012., od 9 sati na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Dostupni su i ekskluzivni VIP paketi koji uključuju rezervaciju odličnih mjesta, sudjelovanje na upoznavanju s Il Divo (Meet & Greet), fotografiju, potpisivanje, te mogućnost nabavljanja Limited Edition suvenira! Kupnja VIP paketa moguća je jedino na www.ildivo.com.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO