Jeste li već spremili svoje skafandere, pancerice, skije, saonice, snowboardove, termofore i ostalu "obaveznu opremu" zimskog doma u ostavu? S obzirom na vremenske prilike, možda bi bilo zgodno još jednom razmisliti o svemu i samo na još jedan vikend spojiti ugodno s korisnim. U tome će nam i ovog puta pomoći nestašna Funhouse ekipa koja ove subote, 19.01.2013., u klubu Aquarius A2 priprema "After Ski" event.

Ne zanima nas jeste li osoba koja više voli zimske dane provoditi gledajući snijeg kroz prozor, sjedeći ugodno na toplom i glancati stražnjicom fotelju ili ste ipak kopija starog velemajstora Tombe, naše face Ivice Kostelića ili sestre mu Janice, pa olako skačete s vrha planine na boardu ili skijama i usput slušate omiljenu playlistu na nekom mp3/4 playeru; Vaše mjesto ove subote je na podiju kluba Aquarius A2 i točka. Zašto? - Pa zato što je super biti drugačiji, dobro se zabaviti i ludovati do jutra, a sve to još u određenoj temi večeri.

Obratite pozornost na dress-code, jer ovog puta Funhouse ekipa ima posebnog modnog mač.. pingvina za suca koji će stilskim okom i geganjem po klubu kroz noć procijeniti, pa time i dobro nagraditi one koji najviše pogode "bit" teme večeri. - Izvucite svoju staru ski opremu iz ormara, ostave, kovčega, bakinog tavana, izgledajte kao da ste ispali iz sitcom serije 80-ih ili 90-ih, krič & kič su "in" ove subote na "After Ski" partyju.

Dapače, svaki dodatni rekvizit donosi dodatne bodove, pa slobodno nabacite pancerice, ponesite skijaške štapove... Skije? - Zašto ne?! Glavno da je u štimungu večeri i da budemo što otkačeniji do jutra u istom. Ukratko: bira se najsjajnija, najšarenija i najviše kičasta odjevna kombinacija (ski-style) uz dobrodošle popratne rekvizite.

Još jedan posebni detalj večeri biti će i otvorena terasa kluba Aquarius A2 gdje ćete moći gucnuti, a potom i štucnuti uz gutljaj, dva, tri, litru kuhanog vina koje je ovog puta na akciji u "špici večeri". Dakle, nema zime za sve pristigle eski..goste!

Za glazbenu filharmoniju večeri i njeno ispunjenje zvucima današnje popularne plesne glazbe zadužen je maestro, prvak u DJ slalomu, veleslalomu i kombinaciji, olimpijac zagrebačkih plesnih podija pa i šire: Martyn Negro.

Ulaz: 30 kn (uključena konzumacija)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO