Techno Clubbing nastavlja s misijom da svake subote Zagrebu pruži kvalitetan techno zvuk i atmosferu zajedništva na plesnom podiju. U vidu rečenog, i ove subote (19.01.2013.) na repertoaru je poslastica za svakog ravera, clubbera, vikend partyjanera. Mr. DJ Dario je headliner večeri, a tko god je ijednom slušao "gospodina" Darija, taj zna da će se kao i Oliver Twist vratiti moleći "Ja bih još...". Prvi put na Techno Clubbing večeri pojaviti će se i Andreas Noir s nešto mračnijim, eksperimentalnim i industrijskim techno zvukom. Treći DJ je ujedno i slavljenik večeri pa ga ne propustite izgrliti i izljubiti na licu mjesta, ma koliko god se činilo da mu to smeta. - Da, riječ je o mladom DJ-u pod imenom Teo Zver koji je u kratkom vremenu pokazao zašto se o njegovom imenu, a još i više DJ-setovima bruji naširoko.

U klubu Gjuro 2 ove subote slavimo u rođendanskoj atmosferi i techno zanosu. Ova priča već sama po sebi ima početak i kraj, ali kako bi postala ona koja se pamti i o kojoj će se pričati, nedostaje samo jedan sastojak - pravi raveri, u pravo vrijeme, na pravom mjestu... Vidimo se na plesnom podiju kluba Gjuro 2 od 22h.

RAVE ON!

Ponešto o DJevima večeri:

- MR. DJ DARIO (Kraljevstvo / Perfection):

Čovjek bez kojeg je nezamisliva današnja hrvatska scena elektronske glazbe, baš kao i povijest iste. DJ karijeru započeo je još davne 1983. godine, ali glavni trenuci kada je, možemo reći, "sve krenulo" bili su 1994./95., odnosno u samim počecima stvaranja naše rave scene. Nakon niza racija u Klubu 88, nezadovoljan i da malo odmori od svega uputio se na party u Mungos (Kašina). Neočekivano, na samom ulazu u klub dobio je upit da li je možda ponio ploče sa sobom, da bi se tu istu večer popeo i stao iza pulta te postao rezidentom kluba u sljedeće 4 godine. I tu je počelo pisanje dijela današnje povijesti vezane uz techno glazbu na našim prostorima.

Mr. DJ Dario je od onda imao zavidnu listu nastupa, od kojih možemo izdvojiti i turneju po Aziji, te možemo spomenuti i ranu produkcijsku suradnju s Petrom Dundovom. 1998. godine pokreće legendarni program "Kraljevstvo", a kasnije je i rezident neprežaljenog techno diva od programa pod nazivom "Perfection". Da ne duljimo o tome što se događalo potom, odnosno dodatnih 10ak godina, ponovit ćemo samo onu prvu misao - današnja scena bila bi nezamisliva bez ovog velikana, a njegov zvuk, baš kao i karijera, u konstantnom su usponu što zapravo i ne čudi jer Dario uvijek pruža maksimum, svira glazbu s vlastitim "potpisom" u setovima i pruža onaj moment kad kao posjetitelj stupiš na floor, zažmiriš i bez gledanja jednostavno shvatiš, pa kažeš: "Da, to je Dario.".

- TEO ZVER (Rave'N'Roll / Techno Clubbing):

Rođen 1990. godine, te je već od malih nogu pokazivao interes za glazbom. Teo je bio jedan od onih koji su s 15 godina partyjali na plesnim podijima klubova, pa je i njegov put DJa počeo tako - "korak po korak". Prve svirke imao je na privatnim partyjima gdje je dokazivao svoj talent što se na kraju pokazalo stvarno u štimungu one "trud se isplati" jer je ubrzo dobio poziv za nastup na "Invazia open air 2012" festivalu gdje je rasplesao mnoštvo, a druge zapanjio svojim talentom iza pulta. Nakon toga, dobio je rezidenciju na vodećem techno programu u Zagrebu i hrvatskoj - Rave'N'Roll, a njegova karijera tek je na početku.

Ovaj newcomer danas ponosno može stajati rame uz rame s vodećim hrvatskim DJevima. Po prirodi je veseljak, ali kad stane iza pulta publici predstavlja mračniju stranu techna iz koje uvijek izvlači maksimum i raspleše svakog ravera na podiju. Mladi zaljubljenik u techno zvuk i scenu elektronske glazbe koji ima tendenciju pomoći rast i uspon naše scene uopće predstavljajući svakog puta nešto novo i inovativno. U njegovim mislima postoji fokus samo na jednu stvar; ono što toliko puta zna javno ponoviti: "samo techno".

- ANDREAS NOIR (ATR / Groove):

Osvježenje dolazi u raznim oblicima, pa je tako i Andreas Noir jedno od takvih na našoj sceni. Predstavljajući mračniju stranu industrial techno zvuka, ne ustručava se eksperimentirati s istim i micati granice, jer ponekad je potrebno napraviti i korak nazad kako bi se moglo napraviti dva naprijed. Idejni je začetnik i pokretač programa "Advanced Techno Research", a do danas je već svirao s mnogim poznatim imenima domaće i strane techno scene.

Krajem 2012. godine udružio je snage s Hadjijem, a rezultate njihova rada, sigurni smo, pokazati će bliža budućnost i radovi u njihovom zajedničkom angažmanu. Techno s breakovima, mračnom notom i snažnim beatom; to je samo dio onoga što možemo očekivati na njegovim nastupima.

Upad je 20 kn do ponoći, a 30 kn nakon. "Techno Clubbing" u klubu Gjuro 2 (Medveščak 2) ove subote počinje od 22h i party traje do 5h ujutro.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO