Ovu subotu počinje posljednja plovidba arke kapetana Morgan-a kojoj je cilj dovesti nas na sigurno i nakon "smaka svijeta" koji se sve više približava. Prvi časnici, funhouse ekipa, spremni su vam pomoći na dugom putu prema Bermudskom trokutu ispod kojeg će se 21.12.2012. otvoriti prolaz između dimenzija koji vodi do boljeg sutra i krajnjeg odredišta - podvodnog svijeta: Neonland. Ne razmišljajte previše, već na vrijeme potvrdite svoju jednosmjernu kartu za dva putnika. Ukrcavanje na arku počinje u subotu 15.12.2012. od 23h te isplovljava točno u ponoć iz luke zvane "klub Aquarius" na zagrebačkom moru Jarunu.

Na odredište se stiže tjedan dana kasnije, 21.12., kada će se putnicima arke kapetana Morgan-a pridružiti i ostali preživjeli. Kada istekne prvi dan, pasti će prva noć i kreće prva party pustolovina. Klupska priča u dva dijela, dvije subote i u jednom klubu.

Dakle, sve je jasno! Funhouse ekipa ponovo iznenađuje sve posjetitelje tematskim double-partyjem koji će se održati dvije subote za redom, počevši od ove pred nama. Kao i uvijek, funhouse nije samo nešto na što se "izlazi", već doživljaj, pustolovina i nešto što ostaje u sjećanju. Tako i ovoga puta neće izostati tematske scenografije, posebnih iznenađenja kroz večer pa ni nagradne igre na licu mjesta. Odmah možemo spomenuti kako će svaki posjetitelj s pozivnicom prvog partyja biti nagrađen upadom na drugi i završni party, tjedan dana kasnije.

Za vrijeme "ukrcavanja" (od 23h do ponoći) sva cuga je na "putničkom happy hour-u" tj. „2 za 1“ (1 platiš, još 1 free), a kroz noć okrepu možemo tražiti i u Captain Morgan's shot-ovima po akcijskoj cijeni od 12 kuna.

Posljednji poziv za ukrcavanje! Arka samo što nije započela svoje posljednje putovanje, a za kormilom (iza DJ pulta) nas čeka jedini čovjek spreman za svaku oluju (pa i stvoriti poneku, ukoliko bude potrebe, ali i održavati sve putnike rasplesanima i u odličnom raspoloženju od početka putovanja pa do proslave dolaska u Neonland) - Martyn Negro.

Ulaz: 30 kn (uključena konzumacija)

Svira se: aktualna plesna glazba

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO