Ove subote techno se vraća u grad, preciznije u Aquarius A1 klub na zagrebačkom Jarunu. A kako bi razbili snježne okove, u pomoć dolazi i velemajstor za gramofonima, techno znalac i svjetski "techno putnik" - gospodin kojeg ne treba previše predstavljati, ali ćemo to ipak u manirima bečke škole učiniti; DJ koji preko desetljeća uveseljava rave populaciju naših prostora, a preko 20 godina ravere cijeloga svijeta - JACK DE MARSEILLE (Marseille, FRA).

Mnogi veterani plesnih podija sjetit će se njegovih ranijih nastupa u Hrvatskoj, kao i setova na svjetskoj techno-pozornici. Nikada nije razočarao, a publiku uvijek ostavlja da traže još. S karijerom koja sada traje preko 20 godina, upisao se u knjigu vječnih techno znalaca. - On je DJ, producent i osnivač izdavačke kuće "Wicked Music" (1995.-2003.). Kroz svoju karijeru surađivao je s mnogo producenata i DJeva elektronske glazbe, ali i van okvira elektronike. Neki od poznatijih s kojima je surađivao su: Audio Bullys, P.Diddy, Slow Train, Trisomie 21, The Advent, Antony Rother i drugi. Njegovo stvaralačko umijeće kao producenta i DJa prožeto je utjecajem zvukova Chichago i Detroit techna, kao i zvuka Berlina.

Jack de Marseille ne dolazi držati lekciju iz povijesti, niti prenijeti nam zarazu francuske revolucije, niti nam donosi novi recept za francusku salatu, on nam donosi nešto jednostavno, a opet veće od svega navedenog. - Jack nam donosi "techno". Ovoga puta čuti ćemo ga u oldschool techno izdanju na 3 gramofona. I ne začudite se kad ga vidite s kovčegom, jer ovaj "gospodin DJ" je još uvijek zaista "oldschool" i svirati će isključivo s ploča.

Kako bi svi sladokusci ove subote, 15.12.2012., u klubu Aquarius A1 došli na svoje, pobrinut će se i domaća ekipa DJeva koju tvore: Cet, Pete Dux, Shi Pe i Pully.

Upad je 30 kn do ponoći, a 50 kn nakon, a sam party počinje u 23h.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO