Dame i gospodo, klub Aquarius i program "funhouse" ove subote Vam s ponosom predstavljaju glazbeno-modni event "I'M Fashion Night Out" našeg i Vašeg fotografa Ivena Mastina koji ovom prilikom ujedno i slavi rođendan. Spoj glazbe i mode već je odavno poznat svakome tko iole ima sluha za koju notu, te oko za kakav modni detalj. Ono što je u ovoj priči bitno jest da se spoj istih događa upravo ove subote.

Svima poznati funhouse program ove subote biti će u glazbenom predznaku mode, klase, dizajna, visokog vizualnog izričaja, a sam klub Aquarius će na 2 floora postati svojevrsna modna pista svih posjetitelja koji će biti tretirani kao na špici modne scene. Naravno, to zahtjeva i svojevrsne "slatke muke" modnog angažmana Vas samih - posjetitelja, jer je dress code ovoga puta važan. Na stranu kič; ove subote budite dijelom prestiža.

Kako netko ne bi pomislio da je ekipa "funhouse-a" pomahnitala, odmah ćemo spomenuti kako će se osim vizualnih, oku dopadljivih detalja, za auditivne doživljaje odnosno uhu ugodnu i rasplesanu "funhouse" večer uz house i r'n'b pobrinuti elegantna gospoda, DJevi: DJ Turky i Nikk Norris na A1 flooru kluba, te rezident programa Martyn Negro uz posebnu vokalnu pratnju Kine Kozić na A2 flooru; iznenađenje i glazbeni spektakl večeri... ali više o tome na licu mjesta. Očekujte neočekivano i dopustite nam da Vas očaramo.

Modno se osvijestimo zajedno i ponovimo u sebi na jednu večer kao mantru: "Ja sam moda." / "I'M Fashion.".

U vidu te rečenice, dotjerajte se, dođite i zasjajte u punom sjaju. Također imajte na umu da će budno oko našeg fotografa motriti na sve Vas tijekom večeri, pa će oni s najviše ukusa, malo sreće i čim više "lajkova" na svoju fotografiju na Facebook fan-pageu funhouse-a dobiti i vrijedne nagrade.

Kako bi večer protekla u punom sjaju i zanosu, pobrinut će se i sponzori već spomenutih nagrada kojima ovim putem unaprijed zahvaljujemo jer bez njihova doprinosa ova večer ne bi bila potpuna, a oni su: AAMJ Concept Store, Silva Sai, Goombiana nakit, Nikolija redesign, B8 nakit.

Funhouse... I'M Fashion... Trebate li još razloga za odluku kamo ovog vikenda? - Dakle, vidimo se u klubu Aquarius ove subote, 12.01.2013., s početkom od 23h.

Ulaz: 30 kn (uključena konzumacija)
Dress code: dress like a boss!

Info: 098 9521 752
VIP kabine (rezervacije): 091 3640 241

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO