Bura je na Primorju sinonim za nevrijeme i osvježenje, YUgo je nezaobilazno prijevozno sredstvo kad smo bili mladi, a Bura & YUgo dolaze zajedno u opakoj koncepciji zabave kojoj je cilj povezati i ujediniti DJ-e u sklopu partyja koji će predstavljati samo najkvalitetnije iz ex-yu republika. Glazba i zabava nemaju granica, Bura & YUgo će to dokazati na prvom partyju 12. siječnja 2013. u Stereo Dvorani, a možemo već sad najaviti iduće događaje na istome mjestu 16. veljače i krunu sezone 16. ožujka.


Pazite se, dolaze Bura & YUgo!

Line up:
FAKIR (Noise Destruction, Novi Sad)
MANJANE (Disko Zoo, Guesthouse, Maracuja, Beograd)
Igorritza (Nitedive)
Life4Funk (Englishbreakfast)

dan: subota
datum: 12.01.2013.
otvaranje vrata: 22:00
ulaz: 30kn do 00.00 / 40 kn nakon.

Line up info:

FAKIR (Noise Destruction, Novi Sad)
www.facebook.com/zeljkojoahimstal
www.soundcloud.com/fakir_noise_destruction

U 80-im je bio ljubitelj DISCA, krajem istog desetljeća TECHNO vala iz Detroita i CHICAGO HOUSEA, a početkom 90-ih ACID HOUSEA. Kada proživiš slušajući navedene pokrete možemo reći da postaješ dio glazbene povijesti, a taj punopravni sudionik je upravo DJ FAKIR iz Novog Sada, jedan od istinskih PIONIRA UNDERGROUNDA klupske scene u Srbiji i jedan od tamošnjih najrespektiranijih DJ-a.

Zaražen NEW-WAVE pokretom, FAKIR pokreće prve UNDERGROUND partyje u Srbiji i postaje rezident dva kultna kluba, Contrast i Paradiso. Zajedno s DJ-om Z osniva prvi PARTY i DJ kolektiv u Srbiji - NOISE DESTRUCTION, s kojim izbacuju prvi MTV video spot glazbenika s ovih prostora. Početkom 1994. organiziraju prvi veliki RAVE događaj - TECHNO THERAPY.

Uz produkciju i DJ-ing koji je NOISE DESTRUCTION proslavio nastupajući diljem Srbije i susjednih zemalja, FAKIR je pokrenuo niz radijskih emisija i legendarnu TV emisiju posvećenu klupskoj sceni i kulturi, RAVE-o-LUTION na nacionalnoj televiziji.

U više od 20 godina DJ-inga FAKIR je nastupio na svim poznatim partyjima i festivalima u Srbiji, među kojima se izdvajaju nastupi kao rezident DJ na EXIT FESTIVALU pred 20 tisuća ljudi, PLEASURES partyjima zagrijavajući pred nastupe H. Cattanea, M. Dekaya i P. Oakenfolda, na Marlboro promocijama sa X-press 2, Groove Armadom, J. Negrom, T. Terryjem itd.

MANJANE (Disko Zoo, Guesthouse, Maracuja, Beograd)
www.facebook.com/Manjane
www.soundcloud.com/manjane

Sa svojih 15 godina mladi i talentirani house producent & DJ Manjane započinje svoju karijeru u malom mjestu Bela Crkva na istoku Srbije, a pet godina kasnije njegove stvari prepoznaju i sviraju poznate svjetske veličine poput Derricka Cartera, Marka Farine, DJ Heather, Honey Dijon i Gramophonedzie, a s potonjim se udružuje u studiju i pomaže u vođenju etikete Disko Zoo.

Njegova diskografija broji izdanja za labelove poput Guesthouse, Maracuja, Funk Mansion i, naravno, Disko Zoo. Manjane je svirao u nizu klubova i na festivalima diljem Srbije i jugoistočne Europe.

Domaću podršku neumorno pružaju:

Igorritza (Nitedive)
www.soundcloud.com/igorritza

Life4Funk (Englishbreakfast)
www.mixcloud.com/Life4Funk
www.soundcloud.com/life4funk

Medijska podrška:
- Raveologija blog  (http://raveologija.blogspot.com/)
- Jacbri (www.jacbri.com)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO