Dobrodošli u 2013. godinu... Vrijeme je da se posvetimo novim stvarima, ali i osvrnemo se na ono najbolje te pokušamo najbolje užitke prijašnjih vremena stopiti s današnjim i tako dobiti ono čemu težimo, a klub Aquarius nudi: samo najbolje od najboljeg. Tradicije, kada se radi o dobrim stvarima, tu su da se održavaju. Tako i ovu godinu počinjemo s živim, vrućim, bučnim & milozvučnim dvodnevnim festivalom dviju ekipa koje već godinama održavaju, podržavaju i postavljaju standarde clubbinga u Zagrebu i Lijepoj našoj: funhouse & Sound Designers.

Svaki superlativ je nikakav u usporedbi s onim što nas ovog vikenda (petak i subota) očekuje u režiji ovih glazbenih odmetnika, dirigenata bez orkestra, slikara bez platna. 2 dana, 2 floora, 2 ekipe, 1 festival, zajedništvo od početka do kraja, te usijana atmosfera od otvaranja vrata u petak, pa do zatvaranja vrata kluba u nedjeljno jutro i vrištanjem publike "još! još!" kao da se radi o "švedskom akcijskom filmu".

Što očekivati..? - Ne želimo biti vulgarni, ali najbolji opis bi bio: "glazbeni orgazam", jer kako drugačije opisati 2 dana, 2 floora prepuna DJeva različitih glazbenih stilova, ali da pokušamo... Od house i techhouse glazbe, preko techno, deep, bass i electro "mrdoguza", pa sve do progressive, mash-up i raznorazne aktualne klupske glaze. Ukratko: SVE na jednom festivalu, u jednom klubu, za svakoga nešto, zabava za sve!

Da stvar bude bolja, Aquarius daruje SVAKOGA! - Kupnjom ulaznice (na ulazu kluba) dobivate konzumaciju u klubu, ali i još nešto... Čuvajte tu istu ulaznicu jer Vam klub Aquarius te funhouse i Sond Designers ekipe s njom poklanjaju besplatan upad na drugu večer blještavila, partyjanja do zore i ispijanja sunca mjeseca i zvjezdane atmosfere koja će se samo ovog vikenda naći u klubu Aquarius.

Svake večeri festivala, do ponoći je SVA cuga na akciji "2-za-1". Dakle, 1 cugu plaćaš, a još jednu nosiš besplatno. Nakon ponoći traje špica s Becksom za samo 12 kuna!! Pa nek' netko kaže kako su glamur, clubbing i velika događanja "skup sport". ;)

U 2 dana partyjanja na 2 floora kluba Aquarius očekuje nas sljedeći line-up:

PETAK
A1: 2symmetry, Hadji, Damir Pushkar
A2: HRC, Coste, Martyn Negro

SUBOTA
A1: Basta, Fabian Jakopetz, Yooma, Aldo + Negro
A2: Matroda, Wess, Gigo from The Trixx, Thalia

Povijest nastaje, kroji se i stvara iz trenutka u trenutak. Ovaj "trenutak" trajati će 2 dana i pričat će se o njemu još jako dugo, u to smo sigurni. Sad je samo na tebi da odlučiš biti dijelom tog trenutka, dijelom povijesti... Vidimo se u petak i subotu u Aquariusu na funhouse + Sound Designers festivalu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO