"Techno Clubbing", program koji je stekao gotovo kultni status kroz samo mjesec dana postojanja, nastavlja punom parom i u 2013. godini. Prvo događanje u režiji Techno Clubbing ekipe događa se već ove subote (05.01.2013.), a na repertoaru je čvrsti, neki bi se usudili reći i "muški" techno. Provjereni line-up, s osvježenom glazbom i žarom za najboljim početkom kalendarske techno sezone u gradu čine 3 svima nam znana imena: Teo Harouda, Hadji i Chova.

Ove subote nemojte zalutati tražeći put do "bakine kuće" jer će vas pojesti vuk. Nemojte ni lutati u uzaludnoj potrazi za "čarobnjakom iz OZa" jer će vas tamo dočekati stara vijest i ništa novog, ali zato opušteno krenite putem kluba Gjuro 2 gdje vikend-zabava postaje sve boljom iz tjedna u tjedan, iz događanja u događanje.

Ne budi samo promatrač! - Budi pravi igrač!

RAVE ON!

Ponešto o DJevima večeri:

- TEO HAROUDA (Rave'N'Roll / Invazia):
Rođen je 1982. godine u Zagrebu. Već sa 17 godina upoznaje se s grupama Daft Punk, Prodigy, Hardfloor, Kraftwerk i drugima koje će kasnije utjecati na njegov glazbeni izričaj. Interes za elektronsku glazbu bio je razlog da se upozna s domaćom underground party scenom, što je rezultiralo početkom njegove blistave DJ-karijere koja je još uvijek u konstantnom usponu.

Bio je rezident na mnogim programima, te je tijekom više od aktivnog desetljeća na sceni elektronske glazbe nastupao diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije, itd. Danas, Teo Harouda je jedan od glavnih ljudi techno scene Zagreba, pa i mnogo šire, kao rezident prestižnog Rave'N'Roll programa, te festivala Invazia, ali i novog, inovativnog programa "Techno Clubbing" u klubu Gjuro 2 gdje će nam još jednom predstaviti svoje techno umijeće iza mix-pulta ove subote.

- HADJI (Different Night / Labrynth / Armatura):
Dječak s technom u venama i glazbom u korijenima. Rođen je 1988. godine u Zagrebu. Od malih nogu je pokazivao interes za glazbu, pa ne čudi što je već kao malac prošao slatke muke glazbenog vrtića, a potom i osnovne glazbene škole nakon čega je, logično, uslijedilo i obrazovanje u srednjoj glazbenoj školi. S elektronskom glazbom direktno susreo se 1997. godine preslušavanjem jedne od "Bravo hits" kompilacija, ali tek je 2005. odlaskom na svoj prvi techno party shvatio da je to "to".

Ljubav prema elektronskoj glazbi prerasta u ovisnost koje se ni danas ne želi riješiti, a ista ga je u karijeri dovela do nekoliko rezidencija od kojih možemo istaknuti "Different Night" u Boxeru, te ljetnu rezidenciju u Euphoriji na Zrću. Hadji je nedavno uzeo kraću pauzu, a sada se vraća i spreman je dobro rasplesati zagrebačku publiku zvukovima techna, dark techna i industriala.

- CHOVA (Final Frontier):
Danijel Čović poznatiji kao Chova... Što reći o njemu osim da je kao "čovjek iz sjene". Gotovo da znamo da postoji, ali svaki put kad se pojavi, sigurno ostavlja svoj trag na publici zvukovima koji lepršaju iz zvučnog sistema vođeni njegovim "dirigiranjem". - Zaista, underground prije svega. - Od pojave, do zvuka. Od svirki na raznim partyjima, pa do festivala poput popularne Invazie, pa do DJ-seta uz svjetski poznatog Pacou-a (Tresor), Chova potvrđuje svoje mjesto na techno sceni.

Upad je 20 kn do ponoći, a 30 kn nakon. "Techno Clubbing" u klubu Gjuro 2 (Medveščak 2) ove subote počinje od 22h i zabava traje do jutra.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO