Rave'N'Roll ekipa s ponosom Vam predstavlja treće XXL izdanje na 2 floora, po prvi puta u klubu Aquarius! Petak 30.03.2012., Aquarius A1+A2, Zagreb / 23h, Cijena ulaznice: 40 kn sa flyerom / 60 kn bez flyera.

RAVE FLOOR / A2
Spiriakos & Steen (Češka)
Teo Harouda
Zoky
Hadji


ROLL FLOOR /A1
Svetec (Mađarska)
Blurix & Draco
Cepo
Guido

www.facebook.com/Rave.N.Roll
www.facebook.com/Ritam.Zabave
www.aquarius.hr

Biografije:

SPIRIAKOS & STEEN

Steen i Spiriakos su mnogo godina bili samostalni Dj-i koji su započeli korak po korak od lokalnih evenata do velikih čeških techno partija. Spojila ih je ljubav prema elektronskoj glazbi, dugogodišnje prijateljstvo i život u istoj regiji. Tijekom vremena, njihova glazbena kemija ih je vodila do prvih pokušaja zajedničke produkcije, u kojoj je mlađi Spiriakos postao učitelj Steen-u. Uskoro je objavljena njihova prva traka na dobro poznatom portugalskom labelu Naked Lunch. U tom trenutku njihova je motivacija dobila zamah te su uskoro počele pristizati ponude za suradnju od imena kao što su The Advent, A. Paul, Industrialyzer, Spiros Kaloumenos, Submerge, Virgil Enzinger, te mnogi drugi. Ti producenti imali su jak utjecaj na njihovu produkciju.

Njihov zvuk predstavlja novu generaciju techna, s naglaskom na upotrebi novih tehnologija kako bi se kreirao originalan zvuk koji je okarakteriziran nepredvidivom strukturom, povlačeći inspiraciju od mnogih drugih stilova elektronske glazbe. Zahvaljujući njihovoj marljivosti i orginalnosti, Spiriakos i Steen su uskoro postali jedni od rijetkih techno producenata nove generacije koji su polako zadobivali poštovanje stranih kolega, od kojih su prije crpili inspiraciju, te ljubitelja kvalitetne techno glazbe.


Njihov nastup uživo baziran je na Live Pa u kombinaciji sa Dj setom, oplemenjen širokim spektrom efekata.

SVETEC

 

Pohađanje osnovne glazbene škole i učenje sviranja nekoliko glazbenih instrumenata (tri godine klavira) je odigralo veliku ulogu u razvoju njegove muzičke kompetencije. 1996. je pokazao interes prema elektronskoj glazbi. 2000. godine posvetio je gotovo čitav svoj život produciranju glazbe.

Nakon 2005. njegov rad kao producenta je postao zreo a dokaz tome je činjenica da su poznati izvođači kao što su dj Rush, Pet Duo, O.B.I., Sven Wittekind, te mnogi drugi počeli vrtiti njegove trake.

Njegovo prvo izdanje "I Will Be Your Dentist" ugledalo je svjetlo dana u sedmom izdanju Distorted Records-a. Također je editirao i svoj prvi solo EP, pod naslovom Thirst For Irritation EP (Distorted 008). Od tog trenutka postao je nezaustavljiv.

2008. jedna od najvećih agencija, Artillery Booking Management, pod vodstvom Dj Amoka, bila je svjesna njegovog talenta te je pored toga Spanish 5 Minds Bookings Management s njim potpisao ekskluzivan ugovor pokrivajući cijelu španjolsku regiju.

Nastupao je u gotovo svim europskim zemljama te u Južnoj Americi.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO