Po treći puta studentski zbor PFZG, uz pomoć udruga: ELSA, Alimenta, ŠUS PF, Pravnik, Udruga Veslača PF organizira tulum za sve studente pravnog fakulteta. Evo nas sa još jednim vrhunskim partijem za sve buduće pravnike i one koji se tako osjećaju :) Prošla dva "Prav(n)a tuluma" su bila na visokoj razini, i mi ćemo se pobrinut da ni treći ne zaostane za njima!

Uskoro nam u susret dolaze ispitni rokovi, a prije nego se "zagrije stolica na maximum" donosimo Vam još malo zabave i druženja u Gallery klubu na zagrebačkom Jarunu, da se lakše krene u nove radne pobjede :)

Za atmosferu će se pobrinuti definitivno najbolji DJ za atmosferu u gradu, DJ EMILIO DALBELLO, koji će Vas svojim RNB & MASH UP hitovima natjerati na ples do samog jutra!!!

Također Vam možemo najaviti brojna iznenađenja, gostovanja, nagradna igra za sve rezervirane stolove, od kojih će jedan izvučeni sretnik u 4h uvijek biti nagrađen "trganjem" računa tu noć ;-)

Ne propustite ovaj petak doći u Vaš Gallery ;-)

Informacije i rezervacije na: 0994442444 (Iva)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO