Za sve ljubitelje i poklonike domaćega rapa i hip hop scene, Rokavela ekipa i klub Aquarius vam donose pravu poslasticu i primaju se zahtjevnog i teškog zadatka probuditi uspavanu domaću hip hop scenu svojim novim projektom. S ponosom predstavljaju – ROKAVELA FESTIVAL! Rokavela Festival održati će se u petak 24. veljače, u većem i novijem dijelu kluba Aquarius, popularnog naziva A2, gdje će sve fanove kroz cijelu noć (s početkom u 20h) zabavljati 30-tak najvećih i najjačih imena domaće hip hop scene - što izdanih, što demo izvođača.


Na bini će svoj rad i svoje već izbačene (isto kao i nadolazeće) projekte predstaviti pregršt mladih rapera i raperica, i skupa s Vama podići te probuditi uspavanu scenu i pokazati svima koji sumnjaju ili su ikada sumnjali da Zagreb, isto kao i cijela Hrvatska, ima puno mladih talenata koji će ovaj festival i party održati do samoga jutra.

Preko 30 mladih i već priznatih izvođača nastupiti će na festivalu i pobrinuti se za vrhunsku atmosferu i svojim zabavnim rimama, te još zabavnijim i zaraznijim ritmovima, dokazati da je hrvatski hip hop itekako živ, i u ovom slučaju na okupu i jači nego ikad.

Neka od imena rapera koji će nastupiti na festivalu su: Stoka, Renman, Priki, Khan, Muhamed, Jay Lee, Jantar, Bendicod, Ludin, Fil Tilen, Suicidal, Adam, Miss Killah, Teena Flow, 2IB, Dante, ABC, Liil Leah, i mnogi drugi mladi popularni raperi iz cijele Hrvatske.

Tokom cijele večeri pobrinuli smo se i za vrhunsku atmosferu i glazbu za koju će se prije i nakon nastupa pobrinuti Dj Cromatik i Dj Sense, koji će garantirano sve posjetitelje zadržati do samoga jutra na dancefloor-u.

Aquarius A2, Zagreb

20h / 30kn do ponoći, 40kn nakon

www.aquarius.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO