Black Light je najsenzualnija klupska večer u gradu namijenjena svim ljepšim pripadnicama populacije ali i njihovim muškim kućnim ljubimcima koji u koji u ugodnom i intimnom okruženju kluba Lemon žele uživati u istinskom clubbingu uz house (tech, deep, french, funky), uk bass, 2 step, garage, hip hop i slične ne pretjerano progresivne ali vrlo plesne “soulful” glazbene pravce uz jedan od najboljih klupskih razglasa u gradu.

Black Light je večer za sve ljubitelje clubbinga starije od 21.g koji žele uživati u nekomercijalnim ritmovima, a možda su prerasli sve što za sobom povlači posjet uobičajnom rejvu u Hrvata. U svom petom izdanju ugostit ćemo poznatog zagrebačkog DJ Juicea koji je unazad godinu dvije svoj stari fah drum’n’bass zamijenio nekim laganijim i senzualnijim ritmovima koje promovira i nedavno pokrenutim Signal podcastom.

Osim Juicea tu su i domaćini RRRamon! te DMT, koji u zajedničkih 20ak godina DJ staža osim uspješnih klupskih projekata, stotina svirki po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu iza sebe imaju i nastupe na svim većim festivalima u regiji kao što su EXIT, Terraneo, Hideout, Outlook itd.

► JUICE
[bassinvaders!, Signal | Zagreb, HR]
http://www.facebook.com/juicezg
http://www.mixcloud.com/juusu

Nikola Fox, poznatiji kao Juice glazbom se bavi od malih nogu. U svojim ranim danima pohađao je glazbenu školu i učio svirati klasičnu gitaru, a istovremeno je u osnovnoj i srednjoj uvijek bio onaj koji je svima snimao mixtejpove i otimao se za kontrolu hi-fija na tulumima. :)

Zanimljiviji dio priče počinje krajem devedesetih. Kao jedan od rodonačelnika d&b scene u Hrvatskoj, zajedno sa Lekkeom pokreću jedan od prvih d&b kruova - Kryo, organiziraju d&b večeri u nekoliko Zagrebačkih klubova, i vode vjerojatno prvu d&b emisiju u hrvatskome eteru - Kryo. FM na Radio Studentu.

Nekoliko godina kasnije, točnije u ljeto 2003. kao član KSET-a upoznaje Gekka, te se kao njihov zajednički brainchild rađaju bassinvaders!. Ova d&b večer bila je jedna od najredovitijih i najdugovječnijih - bilježi preko 60 mjesečnih izdanja i 7 godina neprekinutog djelovanja. Juice je kao organizator i resident DJ tijekom tih 7 godina vrtio glazbu uz brojne svjetski poznate izvođače kao što su: Friction, Marcus Intalex, Noisia, Phace, Makoto, Jenna G, Cyantific, Blame, Danny Byrd, Big Bud, Loxy, Kasra i brojni drugi.

Nedavno s kolegom DJ Coreom pokreće SIGNAL podcast kroz koji svojim slušateljima predstavlja nove klupske trendove bazirane na UK Bass zvuku koji uključuje House, UK Funky, Garage, Dubstep i sl. pravce.

► JUICE (bassinvaders!, Signal)
http://www.facebook.com/juicezg
http://www.mixcloud.com/juusu

► RRRAMON! (aka Yesh!)
http://www.facebook.com/djyesh
http://soundcloud.com/yesh-zagreb

► DMT
http://www.facebook.com/djdmt
http://www.soundcloud.com/djdmt

START: 23:00

ULAZ: 10kn do ponoći, 20kn nakon ponoći

-> ulaz samo iznad 21g.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO