Sound Designersi su obećali irskom vilenjaku da nikako neće propustiti biti dio svjetske proslave, a još više su obećali da će i ove subote pružiti najbolju klupsku večer, na "irski način" svima koji će to tražiti! Pripremite se za St. Patricks day na Sound Designers način! Naravno, već je poznato koja boja vlada na dan St. Patricka tako da je vilenjak inzistirao da Aquarius pozeleni! Naime, obavezan je zeleni, odjevni detalj jer ako ga nemate u subotu na sebi svi Vas imaju pravo uštipnuti! Naravno, oni željni štipanja mogu ga i namjerno izostaviti.

DJ Da Doo će se na A1 flooru pobrinuti za fenomenalnu mash up kombinaciju house/rock/rnb glazbe, a neizostavni SD rezidenti Thalia i Martyn Negro će vas po cijelom A2 spektakularno raspametiti u house stilu! Irska proslava ne može proći bez irskog Jameson whiskeyja pa ga u klubu možete potražiti za samo 12 kuna. Vilenjak nam je otkrio da će tulumariti u Aquariusu pa imate priliku uhvatiti ga jer poznato je da vilenjak skriva blago, a kome će to blago pripasti? Saznajte u subotu!

Akcija: Jameson Irish Whiskey 12kn

www.aquarius.hr

www.facebook.com/SoundDesignersHr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO