Turkthedj i DJ Chill su prije dvije i pol godine ukrstili gramofone, te su već etabliranu večer WHATSUP! u In Baru, Zagreb, doveli na još veću razinu gdje 1000 mladih svakog petka doživljava glazbenu ekstazu na plesnom podiju. Ovaj dvojac svojim glazbenim stilovima i vještinama, ispunjava zračni prostor In Bara, ali i radijske valove istoimenom emisijom sa Radio Studenta svake srijede, donoseći vam najnovije plesne hitove koji će žariti i paliti svjetske plesne podije.

Njihov rad ne staje tu, nego su gosti i ponajboljih klubova u regiji što dokazuju njihovi ispunjeni kalendari iz mjeseca u mjesec. Tako je njihova sljedeća postaja 17.03 predivni umaški biser Garage Ultra Lounge gdje su veće jednom gostovali i atmosferom spalili do temelja klub. I ovoga puta ovaj neumorni duo koji radi sve za dobru brijačinu, izvadio je iz svojih "krejtova" najbolje plesne bombe i složio glazbenu avanturu koju ne možete nikako propustiti te subote.

Zato dođite u garage Ultra Lounge i ne propustite doznati zašto su ova dva glazboljupca i partimejkera u konstantnoj potrazi za još većim i jačim vriskom publike jer kao i vi i oni trebaju taj moment kako bi i njihova večer bila ispunjena.

WHATSUP!
Subota / Sabato / Sobota / 17.3.2012

TURKTHEDJ
www.turkthedj.com

DJ CHILL
http://www.facebook.com/pages/DJ-CHILL/37442921206

FRANKIE CASH (Resident dj)
http://www.facebook.com/pages/Frankie-Cash/154250494639957

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO