Klub Aquarius i ekipa programa "Technology" ponosno Vas poziva na techno večer u Aquarius A1, u subotu (20.04.2013.). Prije nego li krenemo s najavom, evo i proglasa povratnika na hrvatsku scenu; starim raverima i techno sladokuscima poznatog DJ-a koji stoji iza dinamičnog imena Nitro: "Hej ljudi, prijatelji, poznanici i svi zaljubljenici u pravi techno zvuk! Došao je i taj dan kada Vam s veseljem mogu objaviti što će se uskoro održati u klubu Aquarius A1... Gotovo 8 godina je prošlo od kad sam zavrtio zadnji techno DJ-set u Zagrebu, svom rodnome gradu u kojem sam proživio svoje najbolje godine života, te nakon čega sam se preselio u prekrasni Dublin u Irskoj.

Trendovi su se dosta promijenili koliko vidim i čujem od onda. Jedni su tek otkrili techno zvuk, dok su ga drugi prestali slušati jer nisu bili zadovoljni onime što su čuli pod etiketom “techno” zvuka. Trendove na stranu, techno je nekada svakako bio “in”, no underground techno nikada nije bio trendy glazba jer je samom definicijom to nemoguće. "Technology" je večer zamišljena tako da Vam servira underground techno, ne samo kao glazbeni oblik već kao način života..."

U klub Aquarius A1, 20. travnja 2013. Vam dovodimo jednog, ne samo osobnog heroja koji je odličan DJ i producent, već i čovjeka čije svako izdanje vrte i velikani kao što su; Dave Clarke, Ben Sims, Space DJz i drugi. - Radi se o Ritzi Lee-u iz Amsterdama, pravim imenom Steve Liem. On je jedan od onih rijetkih ljudi koji i dan danas čuvaju originalni zvuk techna iz perioda 1995. do 2005. živim i koji se sve više vraća u klubove i Vaše male glazbene player-e, baš onaj energičan zvuk koji mnogima nedostaje. Izdaje stvari za izdavačke kuće kao što su: Theory, Planet Rhythm, Naked Lunch, Labrynth, Repressure, The Public Stand, te vlastitu izdavačku kuću Underground Liberation za koju su radove objavili velikani kao npr. Robert Hood, Kevin Saunderson, Orlando Voorn i Ben Sims. Njegova glazba nerijetko se uspoređuje s produkcijom Jeff Millsa, Surgeona i Steve Rachmada iz tog vremena s kvalitetom produkcije koju današnja tehnologija pruža.

Drugi cijenjeni gost večeri je Veztax iz Kranja u Sloveniji. Pravim imenom Slave Stojakovič, već dobro znan zagrebačkoj publici, najpoznatiji je DJ iz Slovenije pored Umeka i Valentina Kanzyania, ali i jedini od spomenutih koji još vrti techno. Veztax izdaje za izdavačke kuće kao što su Decoded, Adult, Recon Warriors, Keep On Techno, Diggarama, te svoju Vezotonik izdavačku kuću. Gotovo ni jedan veći događaj u Sloveniji ne prolazi bez Veztax-a što je pokazatelj njegove kvalitete koja se gradi već desetljećima na radost i veselje svih poklonika pravog techno zvuka.


Warm up set će ovom prilikom odsvirati Andreas Noir, pravim imenom Andrija Radoš. On je mlada zagrebačka nada koja je već izgradila svoj stil u kratkom vremenu. Andreas stoji iza projekta Advanced Techno Research koji se povremeno održava u zagrebačkoj Močvari.”

Izuzev nabrojanih gostiju večeri, te zagrebačke mlade nade zadužene za warm-up, poslastica i iznenađenje večeri priprema upravo organizator i osnivač programa "Technology" - Nitro. Što reći više o njemu osim da je bio i ostao aktivan DJ, promotor u Hrvatskoj u razdoblju od 1998. do 2005. godine kada je bio rezident na vlastitom programu Trainspotting u partijanerima tada dobro poznatom klubu Sokol, te jednom od najboljih projekata koje je Hrvatska ikad vidjela kroz povijest domaće techno scene - Perfection večer iza kojeg je stajao cijenjeni Petar Dundov, te koji se održavao niz godina u klubu The Bestu i OTV-u (Boogaloo) u Zagrebu. 2005 godine je uslijedila pauza u smislu nastupa, no ne i njegovih aktivnosti i povezanosti s techno glazbom i globalnom techno scenom. Nitro se vraća pozdraviti se sa starim društvom, partijanerima, raverima, ali i upoznati mlade ljude s energičnim techno zvukom kojeg su mnogi zaboravili, a brojniji nikad prežalili.

Subota, 20.04.2013. je dan koji trebate zaokružiti na kalendaru ako volite pravi techno zvuk. Technology je večer čije ime samo upućuje što ćete čuti. Zaboravite na težak život, probleme na poslu ako ste dovoljno (ne)sretni da ga imate i sve ostale stvari na jednu noć jer ovo je večer koju ne želite propustiti...


Long live underground!

Upad je 40 kn do ponoći, a 50 kn nakon, a sam party počinje u 23h.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO