Jeste li spremni za potpuno novi način klubske zabave? Mi jesmo i donoCakovec-flyersimo je k vama u Podroom! O čemu se radi? Radi se o totalno novom Audio/Vizualnom doživljaju noćnog izlaska koji Vam donose dečki iz Xtreme Video Mashup-a! Uz najbolje plesne ritmove koji će Vas zabavljati dečki Vam donose i Video spotove sa kojima ce raditi Live Video Mix tako da ćete uz najdraže pjesme moci vidjeti i najdraže video spotove!

DJ dvojac koji ce Vas držati rasplesane do ranih jutarnjih sati se kriju pod imenima:

VideoDJ Mario (Cakovec)

VideoDJ Andy Boy (Vukovar)

Od glazbe decki su Vam pripremili:

RnB/Hip-Hop/House/Top40/Total Mashup

Da nebi ostalo samo na nezaboravnoj zabavi pobrinuli smo se da Vam dečki iz Xtreme Video Mashup-a ostave i uspomenu u obliku prvog official Xtreme Video Mashup Video Mix DVDa! Dakle prvih 50 pripadnica ljepšeg spola koje dođu osim vrhunske zabave dobiti ce i poklon DVD!

“Xtreme Video MashUP” je grupa entuziasta koji žele klubsku zabavu podici na novu razinu. Potaknuti tom idejom skupljaju se 4 vrhunska Video DJa pod imenom “Xtreme Video MashUP” i pokreću ideju zajedničkog mixanja VIDEO spotova! To je totalno novi doživljaj noćnog izlaska u koji je sada osim svakodnevne ponude glazbe dodan i VIDEO zid! Totalni spoj Audio/Video doživljaja se pokazao kao pun pogodak! Brojni pozitivni dojmovi i komentari ostavljaju pozitivan utisak na ovakav način zabave!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO