Klupski biser Jadrana, primostenska Aurora, ljetnu sezonu otvara posljednji vikend lipnja i to koncertom regionalne zvijezde Željka Joksimovića u petak, 27. lipnja. Za najiščekivaniji događaj sezone priprema se posebna velika pozornica na kojoj će Joksimović zapjevati neke od svojih najvećih hitova. Zanimljiv program tijekom koncerta uključuje i vatreni nastup kostimiranih plesačica, akrobata i LED robota u sklopu plesno-koreografskog showa WHITE PARTY.

Dan poslije u subotu, 28. lipnja sprema se veliko otvaranje sezone pjena partija. Za najpoznatiji „mokri“ party na Jadranu uz plesne ritmove omiljenih house i RnB hitova zaduženi su šibenski trojac interesantnog imena ŠI KAOS MAFIA kojeg čine Mika, ElectricJay i Gjuro.

Klub "Aurora" zadnjim vikendom lipnja otvara nikad bolju i kvalitetniju koncertnu i party sezonu, te najavljuje najjači program u Dalmaciji ovoga ljeta. U pripremi su brojna gostovanja pjevača i bendova, te fantastična imena techno, house i EDM scene.

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića 27.06. se mogu kupiti u sustavu Eventima i Adria Ticketa po cijeni od 90kn. Popis poslovnica možete pronaći na www.eventim.hr i www.adriaticket.com.

Informacije u vezi uzbudljive sezone donosimo uskoro, a do tada pratite www.auroraclub.hr i www.facebook.com/auroraclubcroatia.

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

Željko Joksimović jedan je od najpopularnijih izvođača zabavne glazbe u regiji. Široj publici postao je poznat svojim nastupom na Eurosongu 2004. godine i pjesmom "Lane moje" koja mu je osigurala izvanredan plasman. Veliki uspjeh ponovio je i dvije godine kasnije kao kompozitor glazbe za  pjesmu "Lejla" kojom je  grupa "Hari Mata Hari" predstavljala Bosnu i Hercegovinu na "Eurosongu" te godine u Ateni. Pjesma je osvojila odlično treće mjesto, a Željko Joksimović dobio je prestižnu nagradu za najboljeg kompozitora prema mišljenju svih kompozitora sudionika festivala.

Upečatljivi uspjesi na "Eurosongu" promijenili su tijek njegove karijere i dodatno obogatili njegov jedinstveni glazbeni opus. Značajna je suradnja s austrijskom pjevačicom Tamee Harrison na pjesmi "I Live My Life For You" koja je dovela do toga da izdavačka kuća "Warner" uvrsti ovu kompoziciju u kompilaciju na kojoj se pored spomenutog dueta nalaze i pjesme Robbie Williamsa, grupe "Abba" i drugih poznatih glazbenika. Najpoznatije domaće suradnje su duet "Supermen" s Dinom Merlinom, "Šta će meni više od toga" s Harisom Džinovićem; te kompozicije "Čija si" i "Nesanica" za Tošu Proeskog.

Njegova zavidna solo karijera započela je 97-e godine i traje do danas. Ovaj svestrani umjetnik svira čak 12 instrumenata među kojima su bubnjevi, harmonika, glasovir i gitara. Skladao je glazbu za brojne filmove i serije. 2004 godine osnovao je vlastitu produkcijsku kuću "Minacord "koja je dobila ime po njegovoj kćeri. Danas je to jedna od najuspješnijih produkcijskih kuća na Balkanu. Iza sebe ima 5 studijskih i jedan live album. Regionalna zvijezda u novije vrijeme bilježi sve veću popularnost hitovima „Ljubavi“, „Libero“, novom pjesmom za Eurosong 2012. „Nije ljubav stvar“, te prošlogodišnjim singlom „Ludak kao ja“.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO