U Novigradu dalmatinskom uskoro započinje tradicionalna manifestacija "Dani sporta i glazbe Novigrad" koja će ove godine biti održana 27. i 28. lipnja 2014. "Dani sporta i glazbe Novigrad" i ove će godine okupiti brojne eminentne hrvatske glazbenike, sportaše, predstavnike medija i sve željne dobre zabave.

Na rivi će obe večeri biti organizirani besplatni koncerti - u petak 27. lipnja posjetitelje će zabavljati omiljeni tamburaški sastav "Begini", a u subotu 28. lipnja feštu do zore garantiraju Ivana Banfić i Minea. Novigradskom rivom odzvanjati će hitovi poput "Godinama", "Za sve moje bivše", "Vrapci i komarci", "Šumica", "Napala me s leđa", "Uberi ljubicu", "U krvi imam te", "Obriši suze", "Da me hoće Stipe", a u veseloj i opuštenoj atmosferi zasigurno ćete plesati do kasno u noć.

Uz koncerte popularnih glazbenika, manifestacija nudi i brojne sportske programe - tradicionalni košarkaški turnir (basket), malonogometni turnir  te susret vlasnika i ljubitelja Vespi u suradnju s Vespa klubom Zadar.

U Novigradu dalmatinskom, kojeg mnogi smatraju jednim od najromantičnijih turističkih destinacija na Jadranu, moći ćete uživati u autohtonim gastronomskim delicijama, sportskim aktivnostima, kupanju i sunčanju, šetnji podno gradskih zidina, razgledavanju povijesnih znamenitosti, crkava i muzeja ili jednostavno upijati ljepotu čudesnog novigradskog mora.

I ove godine cilj ovog događanja je prikupljanje sredstava koja će se utrošiti za uređenje nogometnog igrališta NK NOŠK, kupovinu sportske opreme za najmlađe uzraste NK NOŠK-a te promicanje turističke ponude Novigrada.

Svi programi oba dana su za posjetitelje besplatni, a odličan provod u prekrasnom Novigradu zagarantiran.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO