azura1111

Rijeka je dobila novu urbanu lokaciju koja objedinjuje kompletnu ugostiteljsku ponudu na jednom mjestu AZURA - Lounge | Eat | Club. Prvi kat robne kuće Ri na adresi Riva 6, posjetiteljima pruža bogatu ugostiteljsku ponudu te predivan pogled sa terase na riječku obalu. Gosti će tako od sada moći uživati u Azura Lounge u jutarnjem ispijanju kave i slasticama, a na dijelu terase "Azura Eat", predviđenom za hranu, u ukusnim tapas "streefood" zalogajima i sve to uz reprezentativnu selekciju vina. Na dijelu terase nalazi se lounge bar sa bogatom ponudom pića, a od 22.30h u zatvorenom prostoru otvara se Azura Club opremljen vrhunskom rasvjetom, razglasom i pozornicom na kojoj organizatori najavljuju gostovanja eminentnih izvođača, Dja te raznih plesnih performansa.

Petak 11.11.2022 u novootvorenom  Azura Clubu u Rijeci (Riva 6, 1 kat robne kuće Ri) gostuje jedan od najpopularnijih klupskih partya u Hrvatskoj, RnB EXCLUSIVE koji će proslaviti svoju 11. godišnjicu postojanja.

RnB Exclusive "11th Anniversary" proslavu powered by Belvedere predvode  DJ Sheko i DJ Vicente Corza sa najboljim od RnB, Hip Hop, Reggeaton i klupskih klasika.


Na bini će im se pridružiti plesno scenski nastup "Exclusive RnB Showcase" sa gostima iznenađenja.

Predivnih 11 modela RnB Honeys za "11th Anniversary" dočekati će i smjestiti  brojne uzvanike te Vas držati u vrućoj klupskoj atmosferi do jutarnjih sati.

Klubska večer RnB Exclusive  koja je obišla brojne premium klubove u Hrvatskoj i na kojoj su gostovali brojni eminentni izvođači i Dj-i iz svijeta urbane klupske RnB i Hip Hop glazbe te tisuće posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva, ovog petka 11.11. ponovno obećaje vrući plesni provod i proslavu 11. Godišnjice partya u Azura Clubu (Rijeka).

Događaj počinje od 22:30, a ulaz je besplatan.

Također gosti mogu rezervirati i večeru u Azura tapas "streetfood" te se zagrijati za proslavu 11. godišnjice R'n'B Exclusive partya.

RESTORAN REZERVACIJE: +385 (0) 998337939

KLUB REZERVACIJE: +385 (0) 998339535

Dress code: Classy & Shine / R'n'B EXCLUSIVE "Perfect time to shine"

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO