Club Boa Rijeka s ponosom vam predstavlja nabolji tamburaški sastav u Hrvatskoj "Slavonia Band" koji nastupa u našem klubu u Rijeci 16.03.2013. u subotu.“Slavonia band” postoji od 2001. godine, iako njeni članovi već deset godina sviraju skupa, pa su stalno prisutni i dobro poznati na tamburaškoj glazbenoj sceni. Nakon četiri godine zajedničkog sviranja u sastavu „Mladi 6“, Branko, Dražen, Alan i Dario odlučuju se na odlazak, te dolaskom Tome počinje novo poglavlje u njihovoj karijeri.


Od osnivanja, pa sve do danas, sastav se može pohvaliti brojnim nastupima diljem Hrvatske i Europe, a iza svih članova je i iskustvo turneje po Kanadi i SAD-u. “Slavonia band” su prisutni na svim festivalima tamburške glazbe, pa tako redovito nastupaju na Požeškom festivalu, te vrlo često na Brodfestu, a bilježe i nastup na festivalu u Pitomači. Posebno zapaženi bili su nastupi u HRT-ovim serijalima “Hit do hita” i “Domovnica”, gdje su surađivali s poznatim i popularnim izvođačima hrvatske tamburaške, ali isto tako i pop-rock scene. 2002. godine snimili su svoj prvi CD “Idu kiše”, u izdanju diskografske kuće „Orfej“.

Sastav posebno plijeni pohvale i pobuđuje pozornost na svojim nastupima, o čemu najbolje govori citat: “Slavonia band“, sastav koji tamburaškoj glazbi daje novu dimenziju i dok ih gledate i slušate vaše raspoloženje varira od izvrsnog do ushićenja.”, Večernji list, 2005.

Na autorskim pjesmama i svojim studijskim snimcima izvorište nalaze u standardima tamburaške glazbe, s ugođajem folklora slavonske ravnice, ali se ne ustručavaju ubaciti ponekad i modernije elemente u svoj glazbeni izričaj. U travnju 2007. izašao je, konačno, i dugo najavljivani i očekivani album “Zbogom noći“ u izdanju glazbene kuće „Menart“.

Info & VIP reservation: 091 33 99 33 9

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO