Prva iskustva se pamte. Bilo da se radi o odrastanju i prvoj vožnji pa i padu s bicikla, prvom poljupcu, slomljenom srcu ili prvoj plaći, činjenica je da su upravo te "premijere" ono što, htjeli ili ne, pamtimo. Ove subote, 16.03.2013., u klubu Gjuro 2 u srcu grada Zagreba, Techno Clubbing program dovodi gosta iz Španjolske na čije ime se rastežu osmjesi mlade rave populacije, a očekivanja, baš kao i nestrpljenje, rastu iz dana u dan odbrojavanja do njegovog premijernog gostovanja u Lijepoj našoj. Već pogađate..? - Riječ je o DJ-u i producentu imena DAVID MOLEON.

Epske bitke su zabilježene u povijesti svijeta, a povijesni partiji u sjećanjima clubbera, partijanera, ravera i svih ljubitelja dobre elektronske glazbe. Barijere su tu da se ruše, prelaze, a nepodobni pokoravaju. David dolazi još jednom pokoriti "Golijata" i srušiti svaku misao da je sve već viđeno, da je svaki zvuk već toliko puta recikliran. Gramofoni su njegova praćka, a techno njegov kamen koji će bez razmišljanja "odapeti" još jednom za velebnu pobjedu. - Bez upitnika, bez kompromisa, u Zagreb dolazi čisti techno zvuk u sasvim novom "pakiranju". Ako će se eventu i dodijeliti neka etiketa, to će zasigurno biti ona: "Svakako biti tamo.. na pravom mjestu, u pravo vrijeme, uz prave ljude, pravo društvo i pravi zvuk."

Uz gosta večeri nastupit će i mlada "techno škola" Zagreba: Matija Marinić, Domagoj Radas i Leon B., čiji su nastupi već sada zabilježeni i prepoznati od strane brojne publike i fanova, pa ni ovoga puta neće nikoga ostaviti ravnodušnima. Dakako, samo techno...

Priče su jeftine, kažu neki. Stoga ne dvoji nego se dođi uvjeriti zašto ti je u subotu mjesto na podiju kluba Gjuro 2 u subotu od 22h kada se otvaraju vrata malenog techno svijeta zvanog "Techno Clubbing" gdje svi skačemo kao jedan do samog jutra.

"RAVE ON!".

DJ info:

- DAVID MOLEON (Moop Up / Red Ribbon / Cubbo / SPAIN):
David je rođen i odrastao je na Granadi u Španjolskoj, a godinu dana živio je i u Grčkoj gdje je uspješno organizirao evente i svirao techno za publiku željnu pravog techno zvuka. Upravo tamo je bio izložen različitim glazbenim pravcima što je utjecalo na njega i definiralo njegov glazbeni životni put. Kroz svoju karijeru, svoje vrijeme i energiju uložio je u usavršavanje tehnike miksanja i upoznavanje novih produkcijskih tj. glazbenih tehnologija.

Njegova karijera kao producenta započela je 2006. godine izdanjem za "Djpro" etiketu što mu je, uz uporan rad, priuštilo solidnu reputaciju uvažavanog producenta čije su se trake počele izdavati na raznim nacionalnim techno izdavačkim kućama. Samo godinu dana kasnije, otvara vlastitu izdavačku kuću pod nazivom "Moop Up Records", a prvo izdanje izašlo je u ljeto 2008., te je ubrzo postalo hit na techno podijima. Svoju traku "IGRIV" dao je Ben Simsu za CD kompilaciju što je Davidu učinilo tu čast da bude jedini španjolski predstavnik na istoj. Rober Natus također je iskazao svoje poštovanje i podršku Moleonu izdavanjem njegovih traka na dva CD-a.

David jednostavno ima onaj poseban "štimung" za produciranje techno traka koje postaju hitovi, pa su njegova produkcijska djela tako ubrzo postala sastavnim dijelom setova europskih velikana kao što su Ben Sims, Cristian Varela, Robert Natus, Eric Sneo, DJ Murphy i brojni drugi.

Bilo da svira svoj specifičan i "quartz" točan DJ-set na 3 gramofona ili da svira uživo tj. "live p.a.", on uvijek prezentira maksimum svojih tehničkih mogućnosti iza pulta, te energiju koju dijeli s publikom na plesnom podiju. Sve to pa i mnogo više opisuje Davida Moleona kao kompletiranog DJ-a i producenta s juga Španjolske čija budućnost uvelike obećava, kao što i vraća sjaj čistom techno zvuku.

- Matija Marinić (Soul Access / Work Hard Play Hard / Adult Records):
Rođen je 1992. godine, a interes za elektronsku glazbu pokazuje u ranim godinama svog života. Nakon odlaska na svoj prvi party, njegova ljubav prema elektronskoj glazbi raste. Od tada počinje s produkcijom fokusiranoj na driving i tribal techno. Njegov prvi nastup u inozemstvu ostvaren je u Ljubljani u Sloveniji, u poznatom klubu Inbox. Svirao je s Valentinom Kanzyaniem, Ericom Sneom, Billy Nastyem, Marko Nastićem, Petrom Dundovov, DJ Murphyem, Du'artom, Dejan Milićevićev i drugima. Na kraju 2009. Matija potpisuje na najprestižnije techno etikete s vinil izdanjima kao što su Soul Access, Adult / Relatives / Work Hard Play Hard, itd. Njegova djela remiksirana su od strane A.Paula, Spirosa Kaloumenosa, FER BR-a, Darkrowa i podržana tj. svirana od stane mnogo techno velikana. Uistinu, "dečko koji obećava".

- Domagoj Radas (Patterns / Keep On Techno / Amigos Recordings):
Osim brojnih svirki na eventima diljem Hrvatske, ovaj mladi DJ i producent već se probio u svijetu produkcije, pa tako njegove trake nalazimo na izdavačkim kućama kao što su Patterns, Work Hard Play Hard, Keep On Techno, Amigos Recordings, GT Muzike i drugima. Pažljivim odabirom glazbe i komunikacijom s publikom na licu mjesta izdvaja se iz "mora" drugih izvođača, a njegova strast prema techno glazbi jasno se čuje već od prvih taktova njegovih DJ setova. Svakako, radišan "Radas".

- Leon B. (Technatica / TMC):
Rođen je 1996. u Zagrebu, a svoj DJ put započinje 2011. kada počinje učiti miksati na DJ radionici koju vodi DJ Venom i tamo otkriva veliku strast prema DJ-ingu. U početku je pristran house glazbi, a 2012. godine otkriva mračniji i brži, techno zvuk. Očaran zagrebačkom party scenom zaljubljuje se u techno glazbu, te ubrzo nakon toga kupuje prvu DJ-opremu te snima svoje prve promo setove koji nailaze na pozitivne reakcije publike. Krajem 2012. pokreće program "Technatica", a već početkom 2013. biva bookiran i na Techno Clubbing večeri gdje ima šansu pokazati svoje vještine pred publikom kluba Gjuro 2 u Zagrebu gdje će prezentirati svoju techno stranu. Pokretač je i "Tech Music Community" programa za promociju evenata, DJ-a i producenata na području elektronske glazbe.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO