Dobrodošli na premijerno otvorenje novog Zagrebačkog kluba Colosseum. Na samom početku večeri dočekati će vas modna revija s našim najpoznatijim manekenkama. Samo za Vas klubom će prošetati Miss Hrvatske 2003. Aleksandra Grdić, Miss Hrvatske 2004. Maja Cvjetković, Kraljica Hrvatske 2000. Antea Kodžoman i Miss sporta 2004. Stefany Hohnjec.

Prilikom ceremonije svećanog otvorenja crvenu vrpcu će prerezati kuma kluba Gianna Apostolski te Vas službeno pustiti u Colosseum da se borite sa pregrštom iznenađenja i dobre zabave koju Vam je ekipa Colosseuma pripremila.

Colosseum Zagreb, najavljuje se kao najveći, najbolji i najatraktivniji do sada. Od glazbenog programa pokrivat će svašta, od koncerta ponajboljih izvođaća domaće i reionalne glazbene scene, do gostovanja vrhunskih svjetskih DJ-a.

U petak 15.02. na otvorenju će Vas doćekati atraktivne hostese pićem dobrodošlice, pića po promotivnim cijenama i nagradne igre sa bogatim nagradama.

Zabavljat će Vas kraljica atmosfere, Maja Šuput, uz pratlnju banda. Dakle, očekuje Vas urnebesna zabava i vrhunska atmosfera do ranih jutarnjih sati.

U subotu gostuje vrhunski DJ Steve Parker iz Portugala, a u petak 22.02. Colosseum Vam predstavlja veliki concert Dade Polumente.

Dođite i Vi u Colosseum!

- INFO & RESERVATIONS: 099 6378787

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO