Svaki programer zna da je programiranje čista uživancija, ali isto tako da iako je ono čista zafrkancija, "s" njom nema zafrkancije! - Tako će biti i u petak, 15.02.2013. s ekipom "PROGRAM -a" koji na Urbani Petak u klub Gjuro 2 dolaze napraviti pravu zafrkanciju za svakog posjetitelja, ali su ujedno momci čiji s čijim nastupom nema zafrkancije. Urbanizirajmo se... Programirajmo... i zajedno zaplešimo!

UPovci i ovog petka dovode jedan kompletan program (gle slučajnosti, takav mu je i službeni naziv) u klub Gjuro 2. Ovog puta bit ćemo zasipani mash-up setovima u kojima možemo očekivati ispreplitanje zvukova kao što su UK bass, broken beats, dubstep, techno, house, chunky, ali slobodno se manimo nekakvih ograničenja jer "PROGRAM" ekipa opravdano pita: "Granice?! Što su to granice???".

Ali da predstavimo i te digitalne frikove novog doba elektronske glazbe s podebljim "dosjeom" odnosno tragom na našoj sceni kroz zadnje desetljeće (pa i duže). - Dame, gospodo... i oni neki treći... s ponosom Vam predstavljamo ekipu "Programa": Basta, Corea i Juice. (Duboki naklon! - Sad, sad, sad!!)

Ako vam bassinvaders!, Jabbaton, Protokol, EXIT festival i Illectricity nazivi nešto govore, onda već i znate da se ovdje radi o tri DJ-a koji imaju zavidne dugogodišnje karijere s nastupima o kojima mnogi postavljaju kao nekakav "vrh" odnosno cilj karijere koji kane doseći. Kroz uši ovih "dječaka" prošlo je više decibela nego kroz tunel La Manche, a pred njihovim očima plesalo je više ljudi nego višestruki broj posjetitelja hipijevskog Woodstocka. Još Vam nije dovoljno referenci i hvalisanja ekipe koja to zaista i zavrjeđuje?! - Ok, spomenimo onda još i to da svi troje upravo rade na popularno-urbanoj radio stanici "Radio 808" i emisiji koji se zove upravo kao i večer koju ćemo svi pohoditi - "Program".

Urbanizacija i programiranje u klubu Gjuro 2 počinju već od 22h, a digitalno skakutanje po plesnom podiju, pometanje cugi sa šanka i druženje s ekipom traje do jutra. - Vidimo se na još jednom "Urbanom Petku".

Upad: 20 kn do ponoći, 30 kn nakon

BASTA (Program / Protokol / Radio 808):
Drag i uredan momak. Jako voli elektroniku o čemu najviše govori njegova frizura koju njeguje njegov prijatelj 220V šteker. Osim što se može pohvaliti činjenicom da može pustit dvije stvari istom brzinom, može reći za sebe da je svirao na Exitu dvaput, četiri puta na Outlooku, najvećem bass festivalu na planeti. Isto tako ako ga već pitate da se hvali, što zbilja ne voli, može reći da je svirao na Soundwaveu dvaput, na Seasplashu, Illectricityju, Motovunu i svim ostalim mjestima koja je zaboravio.

Osnivač je i rezident jednog od kvalitetnijih programa elektronske glazbe pod nazivom "Protokol" te novog, više orijentiranog Bass muzici pod nazivom "Program" koji postoji i u obliku radijske emisije na najkul Radiju 808. Gramofone je dijelio s mnogima, a trenutno se zbog starosti i senilnosti može sjetiti samo LTJ Bukema & MC Conrada, Coldcuta, Modeselektora, Martyna, Deadbeata, Jokera, DJ Formata, Sindena, i još mnogih drugih koje je vjerojatno uvrijedio ne spomenuvši ih ovdje. Selekcija mu se u zadnje vrijeme fokusira na house i techno. Voli sve što vole mladi pod uvjetom da mladi vole što i on.

COREA (Program / Signal Podcast / Radio808):
Prisutan na zagrebačkoj sceni već 10 godina; prvih 6 godina kao drum&bass DJ, kada je na mahove sudjelovao i u organizaciji nekih večeri (Soulheadz, Beatscape, itd.), pa premda zadnjih nekoliko godina većinom slijedi UK bass i srodne techno i dubstep zvukove, tu i tamo na zahtjev dugogodišnjih kolega sa scene zavrti i poneki d&b set.

Nastupao je na svim zapaženijim bass zagrebačkim večerima - Illectricity, Chew The Fat!, Jabbaton, Bass Invaders, Breaklectica, Rewind, Program - bilo kao headliner večeri, bilo kao warm-up za glavnog gosta. Trenutno zajedno s DJ-ima Juiceom i Bastom vodi "Program" - radio emisiju na Radio 808, a s Juiceom radi i Signal Podcast. Od njega možemo očekivati mash-up stilova kao što su: UK bass, techno, broken beats, dubstep i chunky.

JUICE (Program / bassinvaders! / Signal Podcast / Radio808):
Možda je najpoznatiji kao član i suosnivač bassinvaders!-a - jedne od najuspješnijih i najdugovječnijih domaćih d&b večeri. Nakon 7 godina i završetka njihovog djelovanja okreće se nešto drugačijem glazbenom izričaju, koji trenutno publici predstavlja kroz PROGRAM. Radi se o radio emisiji na Radiju808 koju vodi i uređuje zajedno s Coreom i Bastom, kao i istoimenoj klupskoj večeri u zagrebačkim klubovima...

Nastupao je posvuda. - Od malih privatnih tuluma, pa sve do najvećih festivala poput Outlooka, Terranea i Inmusica. Dijelio je DJ pult s izvođačima kao što su: Friction, Marcus Intalex, Untold, Noisia, Phace, MJ Cole, Makoto, Jenna G, Cyantific, Blame, Danny Byrd, Big Bud, Loxy, Kasra i brojnim drugim imenima sa svjetske d&b-breaks-bass scene.

Uvijek prati najsvježija kretanja i trendove u plesnoj elektronskoj glazbi, bez žanrovskih ograničenja, a za Urbani 5ak priprema najsvježiju mješavinu otočkog housea, dubstepa i ostale bass glazbe.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO