Inspiriran odličnim koncertnim partijima u zapadnoj Europi i matičnoj Nizozemskoj, ideju TopStars inicirao je predsjednik uprave AMZ-a, Peter van Kol, i „mediteranizirao“ ju s Tonyjem Cetinskim, nakon što je našao podršku i partnera projekta u Johannesu Zϋllu, predsjedniku uprave RTL Televizije. Mi danas predstavljamo NAJVEĆI PARTY U ZEMLJI - “ TOPSTARS“.

„RTL Televizija i AMZ (Story) uvijek d...onose najbolju zabavu! S ponosom predstavljamo “TopStars”, do sada neviđeni projekt u Hrvatskoj. Mladi i malo stariji će uživati u društvu naših zvijezda na najluđoj zabavi ikada. Ovaj strateško planirani, dugoročni projekt koji će biti realiziran uz najveće produkcijske standarde i top izvođače zabavljat će vas u godinama koje dolaze“. izjava Johannesa Zϋlla, predsjednika Uprave RTL Televizije I Petera Van Kola, predsjednika Uprave AMZ-a.
Najavljujemo vam 3 sata neviđenog produkcijskog i koncepcijski idealnog provoda i zabave na TOPSTARS powered by Somersby, NAJVEĆEM PARTYJU U HRVATSKOJ .

TOPSTARS powered by Somersby je glazbeni omaž svega što slušamo i slušali smo, pjesme koje najviše volimo , uz koje smo odrasli, pjevali, plesali, zaljubljivali se, koje najviše volimo i slušamo na tulumima. Zatulumarimo ponovo uz TOPSTARS.

Upoznajte TOPSTARS ZVJEZDANI TIM:

Energetska bomba, dance atrakcija INDIRA VLADIĆ, COLONIA
Osvjetenje na sceni , i stasom i glasom FRANKA BATELIĆ
Majstor stihova i radijska zvijezda LUKA BULIĆ
Okrunjen od publike i medija, potvrđen od struke, kralj pop scene TONY CETINSKI, ujedno i glazbeni producent TopStarsa
TOPSTARS ekipu čine najbolji u svom poslu, poput DJ Igora Primeca, svjetski priznatog producenta Kreše Dolenčića, jednog od naših najboljih glumaca, scenariste i režisera Željka Vukmirice koji je zadužen za scenarij, Gorana Kurjaka, glazbenog urednika, tv režisera Dalibora Sokolića koji je uvijek zadužen za najbolje emisjije, koncerte i dvd-e i ostalih koje ćete upoznati tijekom projekta.

TOPSTARS NAJVEĆI PARTY U HRVATSKOJ, produkcijski pomiče granice i postavlja nove standarde zabave.


Sa sigurnošću vam tvrdimo da takvo što niste vidjeli u regiji, a uskoro ćemo vas upoznati sa našom pozornicom, koja se po TOPSTARS nacrtima, samo za potrebe TOPSTARSA ovih dana izrađuje u Norveškoj.

TOPSTARS ZVIJEZDE zaslužuju i najbolju ekipu na pozornici. Najbolje plesačice dokazati će se na plesnoj audiciji početkom rujna i postati jedna od 30 TOPSTARS plesačica.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO