Addictive team priredio je pravu poslasticu ove subote za sve ljubitelje dobre klupske glazbe. U goste nam dolazi DJ Frx, eminentni zagrebački dj i producent , kojeg krasi odlična i bogata karijera. Frx je jedan od hrvatskih DJ-a s najduljim stažem na sceni. Nikada nije postao rob samo jednog glazbenog stila, uvijek je u stopu pratio recentna zbivanja na svjetskoj klupskoj sceni i upijao nove plesne stilove te ih implementirao u svoje DJ setove.

Frx je dobitnik nagrade Zlatna Koogla za najboljeg DJ-a 2004. godine, sa svojim produkcijama bio je nekoliko puta nominiran za diskografsku nagradu Porin a 2007. godine Večernji list ga svrstava u 10 najboljih domaćih DJ-a.

Široka glazbena ekspertiza i općenito ljubav prema glazbi dovela ga je i do najpoznatije svjetske glazbene TV kuće, MTV-a, gdje od listopada 2009. obavlja dužnost glavnog Talents & Music managera za Hrvatsku.

Početkom 90-tih počinje i s DJ-iranjem po klubovima. Ostvaruje rezidencije u većini popularnih zagrebačkih klubova a od omiljenih i najdugovječnijih spomenimo Club Radija 1, Blackout @ Aquarius, Gjuro II, Sax, Body & Soul @ The Best, Home @ Aquarius itd. Na Radiju 101, dugi niz godina je uređivao i vodio emisije Blackout Rap Show (hip-hop, R&B, dancehall), 101 Club (emisija koja prati klupsku scenu), In House Selection (house) i One Man Music Show u kojem najviše do izražaja dolaze razni utjecaji i stilovi u glazbi koji ga zanimaju.

Osim rezidencija, ostvario je zapažena gostovanja u cijeloj Hrvatskoj ali i u ostalim zemljama u regiji. Čest je gost raznih festivala i marketinških evenata a DJ-irao je i sa mnogim top imenima klupskog svijeta: Roger Sanchez, Satoshie Tomiie, Boris Dlugosch, Ian Pooley, Jori Hulkonen & Llorca, Knee Deep, Andy Ward (Soul Central), Barbara Tucker, Freemasons, Timo Maas, Louie Vega, Kenny Dope, Bruno, Moloko, De La Soul, DJ Premier, Alkoholiks, Stereo MC's, Masta Ace, Das Efx, Afrika Bambaataa, DJ MK, DJ 279, Royce Da 5'9'', El da Sensei, Jazzy Jeff, Darren Emerson, Sergio Flores, Delicious, Superchumbo, Giles Peterson, Andy Daniell, Shapeshifters, Tony Touch itd.

Prepustite se vrhunskom odabiru house glazbe jednog od najpoznatijih hrvatskih DJ-a , te se zabavite do jutarnjih sati u kultnom klubu Gjuro 2.

★Bottle Service:
Wyborowa Vodka 1l + 5 Red Bull - 530kn
Absolute Vodka 1l + 5 Red Bull - 595kn
Chivas 0,7l + 5 Coca Cola – 499 kn
Absolute Vodka 0,7l + 5 Red Bull – 490 kn
Metar rakije (10 kom) : 100 kn

Kontakt broj: 098 9833 684

Za besplatan upad preko popisa i rezervaciju stolova javite se našim promotorima ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sa naznakom da je popis za SUBOTU.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO