Drage dame, Saloon vam je za ovu subotu (26.11.) pripremio LADIES NIGHT sa posebnim iznenađenjima samo za cure! Iako ne mora postojati poseban razlog za žensko okupljanje, svejedno vam preporučamo ovu subotu za ludi chick party – garantiramo da ćete se ovog izlaska sječati (po dobru). Uz uvijek dobru glazbenu ponudu na 2 Floora – u „starom“ dijelu Saloona DJ Dejan pušta najbolje domaće stvari, dok u Logicu DJ Robi Sliva brine da ne stojite na mjestu uz vrhunski house, jedva čekamo da Vam podijelimo i GENIJALNE NAGRADE.

Sudjelovanje u nagradnoj igri moguće je ISKLJUČIVO ZA CURE KOJE KUPE ULAZNICE na blagajni Saloona. Time ulazite u nagradnu igru u kojoj može osvojiti: 2 ulaznice za Badnjak u Saloonu (a već sigurno znate da imamo najbolje blagdanske partye), nagrade Beauty centra „Bling-Bling“ – ugradnju trepavica, 10 anticelulitnih tretmana Vacustylerom, te manikuru. Naravno, nismo zaboravili ni najdražu žensku aktivnost - shopping, pa možete osvojiti VIP karticu multibrand store-a „Locker“ sa kojom doživotno imate popust od 15% na brendove poput Calvin Klein i Abercrombie!


Dodatna pogodnost za cure -  uz naručeni Cosmopolitan koktel, Martini ili Campari/Juice dobijete još jedno (isto) piće gratis!

Šta vam više moramo govoriti – okupite frendice, izvucite najbolju modnu kombinaciju iz ormara, obucite plesne cipele i pravac Saloon. Tko zna, možda vas vaš Faca čeka upravo u Saloonu ;)

Program počinje u 23 sata, a ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na blagajni kluba.

Prema pravilima kluba ulaz dozvoljen djevojkama starijima od 19 i dečkima starijima od 21 godinu.

Garaža sa 400 parkirnih mjesta nalazi se samo nekoliko metara od ulaza u klub, a unutar kluba nalazi se i osiguran prostor za pušenje.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO