Band o kojem je dovoljno reći da postoje 26 godina, osim glazbe bave se i kazalištem, a među svim provokativnim imenima svojih albuma bio je i jedan koji se prodao u 350 primjeraka, a izdan je bez ičega, dakle potpuno prazan. Njihov izričaj je između ostalog i izrazito seksualan, često su goli, ispaljuju čepove i karanfile iz stražnjica ili nose brnjice na spolovilima. Sve to ima svoju poruku, ne nisu oni grupa nekih budalaša nego izvrsna i potpuno posebna umjetnička skupina.

"Jednostavno je u zadnje vrijeme nivo komunikacije takav, to je bilo jedino rješenje", kažu Let 3-ovci o svojoj golotinji. Usprkos svemu, Let 3 poručuje – njihove su poruke pune ljubavi!

Let 3 alternativni rock band čiju osnovu čine basista Damir Martinović Mrle i pjevač Zoran Prodanović Prlja. Osnovan je 1987. godine u Rijeci kao nastavak muzičkog sastava Let 2 koji je bio dio Strukturnih ptica, koje je Martinović osnovao posle Termita. Njihov zaštitni znak su dugi brkovi i provokativni nastupi. Band je tokom postojanja osvojio veliki dio publike koja sa nestrpljenjem očekuje njihove nastupe kako u hrvatskoj tako i u cijeloj regiji.

Na Vama je samo da i ovog puta budete dio njihovog nastupa, da se dobro provedete u našem i Vašem Gjuri na koncertu koji će kao i onaj kasnih 80.-tih prošlog stoljeća u istom tom našem i Vašem Gjuri ostati u pamćenju svih nas.

Napomena: radi same veličine kluba broj ulaznica ograničen

Cijena ulaznice 70 kn p.p. / 90 kn na dan

Prodaja ulaznica on line
Entrio / www.entrio.hr

Smart Shop
Tkalčićeva 12, Zagreb

Gjuro
Medveščak 2, Zagreb

Sve informacije / e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mob: 091/49-49-959

Support by: Ožujsko pivo

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO