Techno Clubbing zatvara veljaču u klubu Gjuro 2 u subotu, 23.02.2013. s četiri techno imena zagrebačke scene koji su spremni napraviti pravi dar-mar i konačno otjerati oblake nad Zagrebom. Techno, techno i samo techno je na repertoaru. Nema šale kada je u pitanju Techno Clubbing, pa će nas tako ovoga puta "educirati" Hadji, Teo Harouda, Matija Marinić i Leon B. Cijena ulaznice je 20 kn do ponoći, odnosno 30 kn nakon. Proizvodnja techno zvuka počinje od 22h kada se otvaraju vrata kluba Gjuro 2, a veselo druženje, skakutanje i plesanje traju do 5h ujutro.

RAVE ON!

Nešto i o DJ-ima večeri:

- HADJI (Different Night / Labrynth / Armatura):

Dječak s technom u venama i glazbom u korijenima. Rođen je 1988. godine u Zagrebu. Od malih nogu je pokazivao interes za glazbu, pa ne čudi što je već kao malac prošao slatke muke glazbenog vrtića, a potom i osnovne glazbene škole nakon čega je, logično, uslijedilo i obrazovanje u srednjoj glazbenoj školi. S elektronskom glazbom direktno susreo se 1997. godine preslušavanjem jedne od "Bravo hits" kompilacija, ali tek je 2005. odlaskom na svoj prvi techno party shvatio da je to "to". Ljubav prema elektronskoj glazbi prerasta u ovisnost koje se ni danas ne želi riješiti, a ista ga je u karijeri dovela do nekoliko rezidencija od kojih možemo istaknuti "Different Night" u Boxeru, te ljetnu rezidenciju u Euphoriji na Zrću. Hadji je nedavno uzeo kraću pauzu, a sada se vraća i spreman je dobro rasplesati zagrebačku publiku zvukovima techna, dark techna i industriala.

- TEO HAROUDA (Rave'N'Roll / Invazia / Techno Clubbing):

Rođen je 1982. godine u Zagrebu. Već sa 17 godina upoznaje se s grupama Daft Punk, Prodigy, Hardfloor, Kraftwerk i drugima koje će kasnije utjecati na njegov glazbeni izričaj. Interes za elektronsku glazbu bio je razlog da se upozna s domaćom underground party scenom, što je rezultiralo početkom njegove blistave DJ-karijere koja je još uvijek u konstantnom usponu. Bio je rezident na mnogim programima, te je tijekom više od aktivnog desetljeća na sceni elektronske glazbe nastupao diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije, itd. Danas, Teo Harouda je jedan od glavnih ljudi techno scene Zagreba, pa i mnogo šire, kao rezident prestižnog Rave'N'Roll programa, te festivala Invazia, ali i novog, inovativnog programa "Techno Clubbing" u klubu Gjuro 2 gdje će nam još jednom predstaviti svoje techno umijeće iza mix-pulta ove subote.

- MATIJA MARINIĆ (Soul Access / Work Hard Play Hard / Adult Records):

Rođen je 1992. godine, a interes za elektronsku glazbu pokazuje u ranim godinama svog života. Nakon odlaska na svoj prvi party, njegova ljubav prema elektronskoj glazbi raste. Od tada počinje s produkcijom fokusiranoj na driving i tribal techno. Njegov prvi nastup u inozemstvu ostvaren je u Ljubljani u Sloveniji, u poznatom klubu Inbox. Svirao je sa Valentinom Kanzyaniem, Ericom Sneom, Billy Nastyem, Marko Nastićem, Petrom Dundovov, DJ Murphyem, Du'artom, Dejan Milićevićev i drugima. Na kraju 2009. Matija potpisuje na najprestižnije techno etikete s vinil izdanjima kao što su Soul Access, Adult / Relatives / Work Hard Play Hard, itd. Njegova djela remiksirana su od strane A.Paula, Spirosa Kaloumenosa, FER BR-a, Darkrowa i podržana tj. svirana od stane mnogo techno velikana. Uistinu, "dečko koji obećava".

- LEON B. (Technatica / TMC):

Rođen je 1996. u Zagrebu, a svoj DJ put započinje 2011. kada počinje učiti miksati na DJ radionici koju vodi DJ Venom i tamo otkriva veliku strast prema DJ-ingu. U početku je pristran house glazbi, a 2012. godine otkriva mračniji i brži, techno zvuk. Očaran zagrebačkom party scenom zaljubljuje se u techno glazbu, te ubrzo nakon toga kupuje prvu DJ-opremu te snima svoje prve promo setove koji nailaze na pozitivne reakcije publike. Krajem 2012. pokreće program "Technatica", a već početkom 2013. biva bookiran i na Techno Clubbing večeri gdje ima šansu pokazati svoje vještine pred publikom kluba Gjuro 2 u Zagrebu gdje će prezentirati svoju techno stranu. Pokretač je i "Tech Music Community" programa za promociju evenata, DJ-a i producenata na području elektronske glazbe.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO