Mnogim studentima ovaj tjedan predstavlja vrlo stresno razdoblje. Učenje, ispiti, rokovi. Naravno, svi su barem jednom čuli kako je studentsko doba najljepše doba i to je točno pa za opuštanje i zabavu nakon svih silnih ispita Superated poziva sve studentice i studente, a i sve koji se tako osjećaju na poseban Superated Final Exam party. Dopustite Superated večeri i popularnoj house glazbi DJ Corteza da vas odvedu u svijet zabave i nemojte se čuditi kada u People's ušeću zločeste studentice koje baš u subotu imaju popravni ispit.

Hoće li zločeste studentice naučiti gradivo do subote ili će za prolaz na ispitu koristiti druge načine to tek ostaje za otkriti. Važno je to da će u subotu sve biti spremno za proslavu završetka ovog stresnog razdoblja i tada se možemo opustiti i zabaviti, a ako se pitate kako vi možete pridonijeti ovom partyju odgovor je jednostavan - dođite opušteni i spontani, a Superated će učiniti sve ostalo. Sretno na ispitima! People's vas očekuje!

Superated - Final Exam party - People's
Restaurant & lounge bar
Subota, 23.02.2013.
Od 23 sata
Ulaz: 20 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO