Neki kažu "treća sreća", ali kad je "Urbani Petak" u pitanju, sreća je uvijek prisutna, ali na plesnom podiju kluba Gjuro 2 petkom navečer, gdje joj je zapravo i mjesto. U trećem tjednu na repertoaru je zaista nešto urbano, zanimljivo, drugačije i prije svega zabavno. Dame i gospodo, dobrodošli na još jedan"Urbanog Petak". Ovoga puta, kako rekosmo, UPovci zaista nude nešto drugačije u gradu. U petak, 18.01.2013., na glazbenom pladnju nam poslužuju zvukove jungle-a i drum'n'bass-a od strane Filipa Motovunskog za koje su čuli već i vrapci na grani. Osebujan momak, divlje-veselog glazbenog izražaja i želje da svirkom odnosno nastupom zapali svaki festival, dvoranu ili pak sobičak u kojima se nađe, što mu i, vidi čuda, polazi za rukom baš svaki put. S druge strane tu je i drugo ime večeri, DMT - čovjek koji svojim mash-up stilom dubstep, electro, bassline i breakbeat zvukova žari i pali svijetom, od Lijepe naše pa sve do New Yorka i Las Vegasa.

Pravi program, pravo vrijeme, pravi klub... A što vi čekate prava, urbana publiko..?

Urbanizacija počinje... priključi se valu ovog petka s nama!

Upad je 20 kn do ponoći, a 30 kn nakon. Klub Gjuro 2 (Medveščak 2) i program "Urbani Petak" otvaraju Vam vrata od 22h i urbano se provodimo zajedno do jutra.

Ponešto o našim gostima, odnosno "urbanistima" večeri:

- FILIP MOTOVUNSKI -

Mladi d'n'b/jungle DJ i producent iz malog gradića Motovuna u Istri.  Dio je bivše hiphop/d'n'b/jungle grupe PCP. Danas, Filip se bavi produkcijom jungle-a i d'n'b-a, te je dio kanadske etikete Junglexpeditions za koju je izdao "Ta Pa Tap" digitalni EP od 5 pjesama. Autor je već dobro poznatih obrada "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap", "Koke linija", itd.. Također, nedavno mu je pod istom etiketom izašao "Sort Dem Out" EP koji dijeli s Rahmanee-em.  Trenutno radi na prvim fizičkim izdanjima za BPM Rec. . Uz Big Bud-a, The Green Man-a i Rahmanee-a Filip je dio nove njemačke d'n'b etikete Breaks Per Minute (BPM Rec.).

Zadnje tri godine odvrtio je brojku od oko čak nevjerojatnih 400 partija u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Njemačkoj s imenima kao što su Tricky D, Rahmanee, John B, Friction, Mungos Hi Fi, RCola, Bassline Crew Novi Sad, Confusion, Banana Zvuk, Mc Yuri, Stillness, DJ Peers, Jacky Murda, Daniel Simic, JinSan, Kingston Sound, MRK1, Yesh, Rea, Roots in Session, Bassinvaders, Meniga, Pips, Edo Maajka, Dirty Beats crew, Gypsy Jungle i drugima, što samo dokazuje njegov krajnje pozitivan status kao DJa i producenta.

- DMT -

David Tešić poznatiji kao "DMT" aktivan je na glazbenoj sceni još od 1999. godine kada je u suradnji s članovima hip-hop grupe Connect pokrenuo radijsku emisiju "Ruff Beats Rap Show" na Radio Zaprešiću. Ubrzo nakon toga uslijedili su nastupi po noćnim klubovima i festivalima diljem Hrvatske, Slovenije i Austrije. Sredinom 2004. godine odlazi u Los Angeles gdje je studirao televizijsku produkciju. Za vrijeme studija puštao je po mnogim noćnim klubovima i privatnim partyjima u Los Angelesu i Las Vegasu.

Krajem 2009. godine vraća se u rodni Zagreb i počinje sudjelovati u organizaciji brojnih klupskih programa (Chew the Fat! Croatia, Black Light...). 2010. godine s Arianom Vuicom osniva electro-dubstep duet "InUrFace", a godinu dana kasnije izdaju svoj prvi EP "Conquer Me" za kanadsku etiketu Capital Boom Records. Iako u posljednje vrijeme preferira glazbene žanrove kao što su dubstep, electro, bassline i breakbeat, povremeno ga nostalgija ponese pa zavrti koju hip-hop stvar u svojem setu. Dakle, ugodna iznenađenja su moguća.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO