Puno je partija i evenata održano ovog ljeta, no rijetki su kao ovaj. Dosta vam je izlazaka na lokacije na kojima se svaki puta čuje ista glazba? Ako stvari tako stoje, tada je za vas u subotu stvorena samo jedna lokacija: Koloseum klub u Varaždinu.

U suradnji sa zagrebačkim techno-brandom Rave 'n' Roll, u subotu 25.8.2012. klub Koloseum priprema poslasticu za sve ljubtelje elektronske glazbe s definiranim underground ukusom. Na predivnoj terasi Koloseuma stvorenoj za open-air evente 6 će izvođača napraviti jedan od najboljih techno partija ikad. Deeg, Nitevision, Tosh Marcato, Memories Of The Future te rezidentni R 'n' R dvojac Zoky i Teo Harouda držat će vas budnima na podiju setovima beskompromisnog techna. Čitava je postava DJ-a birana baš prema tom kriteriju: ništa drugo osim techna.

Što se samih izvođača tiče, DJ Deeg legenda je varaždinske DJ scene te uzor mnogim svojim mlađim kolegama. Svoju je karijeru započeo još davnih 90ih te od onda do sada ostao vjeran samo i isključivo technu. Techno-brand Rave 'n' Roll pak jedni su od lidera u organicaciji isključivo techno evenata. Dvojcu R 'n' R-a iskustva ne manjka – iza njih je već 30 godina ljubavi prema techno glazbi, što će se zasigurno čuti kroz njihove setove u subotu.

Ljubitelji alternative na ovom će partiju naći svoje mjesto. Iskomercijaliziranu elektronsku glazbu ovog ćemo puta zaboraviti i ostaviti negdje po strani; negdje daleko od Koloseuma da je ne probiju zvuci techna u izvedbi ove šestorice DJ-a. Ovog puta govorimo o techno partiju u pravom smislu riječi. Nemojte ovo nikako propustiti, jer nas čeka pravi spektakl na zaista savršenoj lokaciji; stvorenoj za partijanje pod zvijezdama.

Ulaznice za event prodaju se po cijeni od 25 kn, a sve ostale relevantne informacije možete pronaći na facebook stranicama samog eventa. Događaj započinje u subotu u 22 sata. Vidimo se u Koloseumu!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO