TCEM i VIVA MUSIC Vam s ponosom predstavljaju 7. po redu Kutina URBANFEST 2012! Festival se ove godine održava na velikom i prostranom parkiralistu prodajnog centra "PEVEC" u Kutini! Da je moguće već smo vidjeli, a ove godine i potvrđujemo: nakon proslogodišnjeg gostovanja hrvatskog predstavnika techno zvuka u svijetu, PETRA DUNDOVA, ugošćujemo jos većeg i poznatijeg, čovjeka sa samog vrha elektronike u svijetu i jednog od vrlo zaslužnih DJa za razvoj techno scene na nasoj planeti!

Krajem ovoga ljeta, u Hrvatskoj gostuje svjetsko ime Techno scene kojega ugošćuje open air festival "URBANFEST" u KUTINI koji se održava 24.08 u organizaciji "TCEM" i VIVAMUSIC". Radi se o belgijskom DJu i producentu MARCO BAILEY, čovjeku koji je obišao cijeli svijet i nezaobilazni je izvođač na mega eventima poput "MAYDAY", "I LOVE TECHNO", "NATURE ONE", itd..

MARCO BAILEY je rođen 1970. u Belgiji gdje 1988. počinje sa DJ karijerom dok sa produkcijskim radom kreće negdje 1994. izdanjem za produkcijsku kuću Bonzai. Izdavao je na labelima kao sto su: In-Tec, Zync, Primate, Primevil (projekt Soulwatcher), Kobayashi, Electrix, Terminal M, Moody, Intense, Invasion i dr.

Jedan je od najboljih i najtraženijih belgijiskih i svjetskih DJ-a te je vlasnik etikete MB ELEKTRONICS. U hrvatskoj je već gostovao, a njegovi nastupi kao po pravilu bilježe masovne posjete kao i odličnu atmosferu.

Kako i sam kaže, Hrvatska mu je jedna od najomiljenijih zemalja u kojima je gostovao jer su klubovi i partyi uvijek bili preplavljeni posjetiteljima a prvi nastup u hrvatskoj bilježi još 1996. na zagrebačkom partyu "FUTURESHOCK".

Uz elektronski dio festivala, također nam je čast predstaviti trenutno GORUĆE aktualnu grupu "DJEČACI"!

Iako su vrlo medijski eksponirani i u samom uzletu kada je u pitanju karijera, prenosimo Vam i njihovu biografiju u potpunosti:

Svojim spotovima na You Tubeu stekli su kultni status i privukli stotine tisuća gledatelja. Dječaci, rep grupa iz Splita s jednim. Zagrepčaninom, specifični su po tome što vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o hrvatskoj zbilji. Pri tome ne gube neku svoju urođenu pozitivnu notu, pa i najteže situacije opisuju sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću.

Vojko Vrućina u zadnjih nekoliko godina ustoličio je sebe za balkanskog kralja punchlinea, strukture rima i suludog fluktuirajućeg deliverya. Poznat je po svojim futurističkim beatovima i sadističkoj ličnosti. Ivo Sivo svojim dubokim glasom, smirenom izvedbom i bogatom mrežom močvarnih metafora predstavlja najmističniju trećinu dječaka.

Zondo je taj Zagrepčanin, čovjek suprotnosti, ljubitelj žestokih pića i nježnih žena, gustog dima i rijetkih delikatesa. U samo dva dana novi album splitsko-zagrebačkog hip hop kolektiva Dječaci 'Istina' je rasprodan u cijeloj Hrvatskoj i trenutno je prvi na ljestvici najprodavanijiih albuma u Hrvatskoj, a pjesme s albuma su u dva dana na YouTubeu preslušane preko 150.000 puta.

Nakon što su Dječaci rasprodali prvu nakladu albuma 'Istina' i nakrcali riječki klub Palach, rasprodali su i dva koncerta u zagrebačkom KSET-u, i to u petak, 25. i nedjelju, 27. studenoga, te kreću u nove pohode šireći riječ ISTINE.

Dječaci, rep grupa iz Splita, svojim spotovima na You Tubeu stekli su kultni status i privukli stotine tisuća gledatelja (“Narodna” – miljun i 300 tisuća gledatelja), specifični su po tome što vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o hrvatskoj zbilji, a pri tome ne gube neku svoju urođenu pozitivnu notu, pa i najteže situacije opisuju sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću.

Članovi su: Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo.

Grupa je osnovana 2005 godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima.

Debitantski album ”D R A M A “, osvojio je Zlatnu Kooglu za ALBUM GODINE i INDEXI 09 prvu nagradu za HIP HOP ALBUM GODINE!

Drugi album splitsko-zagrebačkog hip hop kolektiva “ISTINA” rasprodan je u samo dva dana u cijeloj Hrvatskoj i trenutno je prvi na ljestvici najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, a pjesme s albuma su u samo dva dana na YouTubeu preslušane preko 150.000 puta, a sada vec premašuju pola miljona, dok su im SVI dosadašnji koncerti rasporadni (neki i po više puta), a prvi najveći koncert u Tvornici Kulture u Zagrebu napunjen do vrha, za svaki sljedeći koncert se traži karta više.

Kako je domaći festival URBANFEST prerastao u najveću regionalnu manifestaciju tako se i ove godine može pohvaliti gostovanjem ovako velikog imena kakvo još nismo imali priliku ugostiti i vidjeti u domaćem gradu pa tako i Kutina dolazi na popis mjesta sa svjetskim gostovanjima.

Ulaznice su u prodaji od 01.05. po cijeni od 30,00 kuna a u Kutini ih možete pronaći u caffe baru RAM.

DJ's:

MARCO BAILEY
-----------------------------------------------------------------------------------------

Jedan od utemeljitelja dobrog, kvalitetnog i prepoznatljivog techno zvuka, Marco Bailey je roden je 1970. godine u Belgiji, gdje 1988. godine pocinje karijeru DJ-a. Sa produkcijskim radom zapocinje nešto kasnije (1994) - izdanjem za produkcijsku kucu Bonzai. Prvi utjecaji poveli su ga ka vodama funka i hip hopa, da bi se na kraju potpuno posvetio glazbi kao techno DJ. Vlasnik je labela „Session“. Zajedno sa Cristianom Varelom osnovao je Pornographic Recordings.

Vec par puta imao je priliku izdavati za poznati "In Tech" label, što je Carl Cox osobno tražio od njega. Njegovu neospornu kvalitetu potvrduje cinjenica da se njegova izdanja redovno pojavljuju na track listama najpoznatijih svjetskih DJ-eva. Marco je takoder osnivac MB Elektronics & MB Selektions, u okviru kojih izdaje produkciju artista: Adam Beyer, Umek, Ben Sims, Smith & Selway, Claude Young, Cristian Varela, Redhead, Axel Karakasis, Takaaki Itoh, itd. Nastupao je u najpoznatijim klubovima širom svijeta i nezaobilazna je figura na najvažnijim mega eventima: „Mayday", "I Love Techno", "Nature One", itd.

MB: "No nonsense, just great music. Techno is pure energy. Giving you one hundred percent to make people feel good. Keep an open mind and you'll get the proper respect."

http://www.marcobailey.com/
http://www.mbelektronics.com/
http://soundcloud.com/marco-bailey
-----------------------------------------------------------------------------------------
TECHTONIC DUO (Rene Maker, Tom Cue)(Fadeout Records)
https://www.facebook.com/pages/Rene-Maker/229913010372280
http://soundcloud.com/renemaker
https://www.facebook.com/DjTomCue
http://soundcloud.com/tom-cue
-----------------------------------------------------------------------------------------
WETDOG (Blacksoulmusic)
http://soundcloud.com/wetdogproductions
http://www.wetdog-productions.com/
-----------------------------------------------------------------------------------------
SWORD & SKORRR (B2B)
https://www.facebook.com/adriaticbeats
http://soundcloud.com/groups/e-a-1
-----------------------------------------------------------------------------------------
CIJENA ULAZNICE: 30,00 KN U PRETPRODAJI
KARTE U PRODAJI OD 01.05.!!!!
___________________________________________________________

MEDIJSKI POKRIVAJU:

Clubbing Croatia
Origigi.info
Deejay.hrport.hr
izlasci.net
net.hr
muzika.hr
klubskascena.com
kutina.in
CMC (Croatian Music Channel)
jacbri.com
never2much.info
idemvan.hr
zgportal.org
cropartyjanka.com
muzikanastruju.com
pegla.com
index.hr
metro-portal.hr
mmreza.hr
zagrebonline.hr
party.hr
fotovijesti.com

ZA PRIVATNE SMJESTAJE I NOCENJA TE INFORMACIJE VEZANO UZ ISTO, OBRATITI SE NA:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

URBANFEST 2012. with Marko Bailey @ Kutina / 24.08.2012.

CIJENA ULAZNICE: 30,00 KN U PRETPRODAJI

NA DAN EVENTA: 40,00 KN

KARTE U PRODAJI OD 01.05.!!!!

BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN!!

REZERVACIJE KARATA: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pod subject napisati REZERVACIJA ULAZNICA te u mail napisati ime prezime te kontakt broj te broj ulaznica za rezervaciju.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO