JabbaTon u subotu, 13.10. u KSET-u slavi 8 godina postojanja. Kao jedna od najdugovječnijih klupskih večeri na sceni odlučila je upriličiti slavlje koje se poklapa s „International Suit Up“ danom, pa nabacite odijelo, kravatu, leptir mašnu i slično i dođite nazdraviti s Jabbakijom. U goste dolazi Grime/Dubstep zvijezda Footsie, a party je ujedno i promocija skorašnje Brucošijade FER-a i dijelit će se desetak upadinovića. Tulum je od 22 sata, a ulaz 25 kuna za sve svečano odjevene po dress codeu, a 35 kuna za ostale.

Već je 8 godina prošlo otkako je grupica mladih glazbenih entuzijasta osnovala kolektiv Jabba Crew kojem je od prvog dana na pameti bila isključivo dobra i nesputana zabava uz klupsku glazbu koja se oduvijek svodila na nazivnik slomljenih ritmova. Baziran na volonterizmu, kolektiv i nakon 8 godina jednakom dječjom zaigranošću pogoni sve one koji su na ovaj ili onaj način uključeni u projekt.

Jako malo klupskih večeri može se pohvaliti neprekidnim mjesečnim djelovanjem kroz toliko sezona. Kroz 68 odrađenih izdanja JabbaTona ugostili smo 40-ak stranih i još najmanje toliko domaćih DJ-a, plesača, MC-a, VJ-a i drugih umjetnika koji su svi skupa zaslužni za neosporan i poseban „touch“ zagrebačkoj, pa i hrvatskoj klupskoj sceni. Nadamo se da je ovo samo još jedna u nizu godišnjica i rođendana koji nam slijede. Stoga pozivamo sve naše stare i nove prijatelje, te one koji će to tek postati ovim rođendanskim tulumom da nam se pridruže u slavlju!

U goste nam za ovu posebnu priliku dolazi i velika britanska Grime/Dubstep zvijezda, polovica legendarnih Newham Generalsa - Footsie! Uz njega tu je domaća ekipa koju već dobro znate, a naravno kao što je to i običaj na JabbaTon večerima, nazdravljat će se i već legendarnom Jabbakijom.

Budući se rođendan prigodno poklapa i sa svjetskim "Suit up day-em", tu je i prigodni neobavezni dress code (odijelo, kravata, leptir mašna...). Ovo je i jedan u nizu promotivnih partyja za ovogodišnju Brucošijadu FER-a, te ćemo podijeliti i 10-ak karata!

FOOTSIE (Newham Generals, UK)

MC i producent iz istočnog Londona te polovica legendarnih Newham Generalsa, uz kolegu D Double E-a. Zajednički su dio Dizzee Rascalove etikete Dirtee Skank, te su u proteklim godinama zabetonirali legendarni status na Grime/Dubstep sceni nekim od najvećih hitova. Jedan takav sigurno je traka „Hard“ koju je producirao Breakage, a koja je od 2009. na dalje poharala sve klubove i festivale.

Footsie je iznimno uspješan i sa svojim samostalnim projektima i jedan je od najrespektiranijih MC-a na sceni, a to dokazuje i njegova redovita prisutnost na svakom Outlook festivalu koji je jako izbirljiv po pitanju bukiranja MC-a. Nakon odličnih stvari „1 Spliff“ i „Ignition“, ovih dana izašao je i EP "Torture" u suradnji s američkom producenticom Fei Fei. Footsie je crème de la crème britanske MC elite i jako smo sretni da ćemo ga ugostiti kao još jednog u nizu grime velikana koji su rokali na JabbaTonu! A podsjetimo se, bili su kod nas i Skepta, JME, Ghetts, Durrty Goodz, Killa P i No Lay.

Footsie – 1 Spliff (Zomby Spliff Dub Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=XusrivmRv_0

http://www.facebook.com/Footsie.NG
http://www.newhamgenerals.com/

Pridružite nam se na facebooku
http://www.facebook.com/JabbaTon

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO