Novi klupski program ‘funhouse’ koji svake subote možete posjetiti u zagrebačkom Aquariusu, u novom izdanju donosi vam prvi ‘ladies choice’ tulum. Pravila su jednostavna, dame imaju svoj prostor u koji mogu samo frajeri koje one odaberu! Između ostalog, dame će u svojoj zoni moći uživati u pjenušcu dobrodošlice, finoj klopi i zanimljivom društvu.

‘Funhouse’ vam je ove subote, 13.10.2012. pripremio noć posvećenu ljepšem spolu. Uživajte u posebnoj ponudi pića, hrane, a za ne svakidašnju zabavu dočekat će vas muški plesači. Upišite u svoje planove izlazak prema vašem guštu i pravilima. Za glazbu se na ‘funhouse’-u brine poznati hrvatski dj i producent Martyn Negro koji će ovog puta biti naklonjeniji ženskoj publici, a očekivati možete široki spektar popularne klupske house, bass i electro glazbe.

Ovaj novi, ali i sve zanimljivije tematske partije ovog jedinstvenog klupskog programa posjetite svake subote u klubu Aquarius na Jarunu, a uz poziv na ‘ladies choice’ ovog vikenda, pozivamo vas i na jedinstveni ‘neon halloween’ koji će se održati ususret noći vještica 27.10.2012.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO