Sredinom listopada, kao prava jesenska poslastica, u Velikom pogonu Tvornice kulture nastupa Chrysta Bell, muza kultnog redatelja Davida Lyncha. Chrysta je pjevačica, autor, zabavljač, model i muza. Chrysta je dijelila i dijeli stage s velikim talentima poput Willie Nelsona, Briana Setzera, Donovanom i Lynchom.

Chrysta je kantautorica i pjevačica na čelu elektro dream pop benda „Black Book Angel“, u čijem timu je i multimedijalni umjetnik i glazbenik Dutch Rall.

Tijekom svoje karijere surađivala je s legendama iz svijeta glazbe i filma, a 2006. je napokon “kliknula” s redateljem Davidom Lynchom, te plasirala pjesmu „Polish Poem“ za soundtrack filma „Inland Empire“.

Njihov odnos se produbljuje i rezultira dugoočekivanim albumom „This train“ kojeg je Lynch producirao, te napisao svih 11 pjesama. Album svojim laganim i hipnotičkim ritmom, te Chrystinim snenim i nezemaljskim vokalom nepogrešivo uvodi u ludi svijet Davida Lyncha.

Spotove za pjesme „This train“ i „Real love“ režirao je i montirao Dutch Rall koji je, koristeći mnogobrojna pretapanja i ritmička ponavljanja elemenata dodatno osnažio Lynchovu fantastičnu glazbenu viziju.

Chyrsta svojim izgledom neodoljivo nalikuje Lauri Harring u „Mulholland Driveu“, a svojim nastupom i kretnjama podsjeća na Audrey iz Twin Peaksa, pa se čini kao utjelovljenje Lynchovog sna...

"Chrysta Bell looks like a dream and Chrysta Bell sings like a dream. And the dream is coming true."

- David Lynch

Imate li povjerenja u viziju Davida Lyncha, svakako nabavite ulaznicu za ovaj neuobičajeni spektakl u Velikom pogonu Tvornice kulture, na kojem će se domaćoj publici predstaviti simbioza ovih briljantnih umjetnika, Chryste Bell i njezinog Davida...

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO