Nakon dulje stanke u grad se ponovno vraća jedno od najopakijih izdanja zloglasne klupske večeri JabbaTon, "GSI" iliti "Grime Scene Investigation". Nakon što smo u gore spomenutoj ediciji ugostili velikane britanske Grime scene kao što su Skepta, JME, Durrty Goodz, Ghetts i No Lay, na red je došao još jedan od najpoznatijih predstavnika scene, veliki KILLA P!

Ovo je ujedno i EXIT festival promo pa ćete imati prilike osvojiti i jednu festivalsku ulaznicu, a o tome više detalja na JabbaTon fan pageu www.facebook.com/JabbaTon narednih dana.

KILLA P je član svjetski poznatog Roll Deep Crewa, jedan je od najoštrijih jezika na sceni, poznat kao tvorac i glavni vokal legendarnog dubstep hita Skeng, produciranog od strane The Buga na kojoj je sudjelovao i njegov rođak Flowdan koje ste imali prilike vidjeti nedavno u Zagrebu.

Budući je Killa P poprilično ljut na Buga i Flowdana koji su skupili sve lovorike i omastili brk na temelju dotične pjesme, a njega ostavili po strani, u Zagreb dolazi objasniti kako stoje stvari i tko je pravi "bad man" iza mikrofona, tako da ovaj zagrebački nastup samo mjesec dana nakon gostovanja potonjeg dvojca smatramo i svojevrsnim zagrebačkim clashem njega i Flowdana. Mi uopće ne sumnjamo tko će ponijeti titulu ;)

No da se ne bi činilo da je njegov opus ostao samo na Skengu, bitno je naglasiti da Killa P iza sebe ima izdanja na poznatim etiketama kao što su Planet Mu, Hyperdub, Ninja Tune, Eskibeat itd, a njegov mixtapeovi naziva Killa Instinct zaslužili su legendarni status na Grime sceni.

www.facebook.com/KillaPmc
www.soundcloud.com/killapmc-music
www.twitter.com/killapmc

VIDEO: The Bug & Killa P ft. Flowdan - Skeng


http://www.youtube.com/watch?v=zwmUOJR-GwA

Besplatni download: KILLA P 'NO INTRODUCTION NEEDED' EP


http://www.sendspace.com/file/kixr75

Više o Exit festivalu:

www.facebook.com/exithr
www.facebook.com/events/216204161789751

ULAZNICE
Festivalska ulaznica po redovitoj cijeni od 555 kn. Premium paket (za nove kupce) koji uključuje festivalsku ulaznicu, prijevoz i mjesto u kampu po cijeni od 895 kn, odnosno 745 kn za kupce iz Osijeka. Jednodnevne ulaznice: četvrtak, petak ili nedjelja 245 kn, a subota je 260 kn. Kamp po cijeni od 190 kn.

Službena prodajna mjesta u Hrvatskoj su:
Dallas Music Shop, Teslina 14, Zagreb
AVE Fasion Store, Portanova, Svilajska 31a, Osijek
Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka
Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj


www.exitfest.org/sr/tickets/croatia/sellingpoints

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi do sad su potvrdili Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Plan B, Gossip, Wolfmother, Little Dragon, Buraka Som Sistema, Sneaky Sound System, When Saints Go Machine, Teengirl Fantasy Live, Lone, Pariah, The Chain, dok na svjetski poznatoj Dance Areni nastupaju Avicii, Richie Hawtin, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs Live, Azari & III live, Art Department, Maceo Plex, Brodinski, kao i članovi Cadenza etikete, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam. Ekstremni dio Exita okupirat će D.R.I., Skindred, Toy Dolls i Street Dogs...

www.exitfest.org/sr/lineup/lineup-2012

WATCH:
www.youtube.com/watch?v=KVsXef0DZj8
www.youtube.com/watch?v=Pc5aqOxjZSc
www.facebook.com/JabbaTon
www.kset.org/

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO