U subotu 28.04. zagrebački klub Shamballa i program “FreSh”, nakon brojnih velikih gostiju ove sezone poput Fedde Le Grand-a, Davida Moralesa, Funkermana, Norman Doraya, Arno Costa, Sunnery Jamesa & Ryan Marciana ugošćuju svjetsku glazbenu atrakciju YOLANDA BE COOL i najuspješnijeg glazbenog producenta i DJ-a u regiji GRAMOPHONEDZIE.

Yolanda Be Cool je australski bend koji ćine neponovljivi duo, Sylvester Martinez i Johnson "Durango Slim" Peterson. Ime "Yolanda Be Cool" referenca je na jednu od njima omiljenih scena u jednom od njima najboljih filmova (Pulp Fiction) jednog od nama najdražih redatelja (Quentin Tarantino), a dečkima je bilo dovoljno neobično, zabavno i još uvijek slobodno za ime banda.

Suradnja s australskim producentom DCUP (pravim imenom Duncan MacLennan) okrunjena je međunarodnim singlom "We no speak Americano".

Sa istoimenim hit singlom ubrzo su osvojili vrhove Britanskih, Španjolskih, Njemačkih, Meksičkih, Danskih, Švicarskih i Ekvadorskih ljestvica i ušli u Top 5 najvrćenijih izvođaća u Australiji, Francuskoj, Italiji, Španjolskoj i Norveškoj. Yolanda Be Cool je dobila dvije nominacije 2010 na ARIA Music Awards koje uključuju "Best Dance Release" i "Najpopularniji australski singl" za "We no speak Americano".

S iskustvom DJ-inga više od 10 godina, njihov glazbeni utjecaj proširio se daleko izvan njihovog rodnog Sydney, od stare hip hop škole do Chicago housea, techna. Turneje po Sjevernoj i Središnjoj Americi, Australiji, Aziji i Europi u prvoj polovici 2011., izlazak novog singla, stvaranje umjetničkog albuma kojim Johnson i Slyvester čuvaju svoju svježinu, potvrđuju kako ne odmaraju na starim lovorikama već nam pripremaju još puno hitova.

Marko Miličević, javnosti bolje poznat pod imenom Gramophonedzie, osvajač je MTV-eve nagrade za najboljeg regionalnog izvođača u 2010. godini. Vlasnik je planetarno popularnog hita "Why Don't You", kojeg na svojim nastupima danas puštaju najpoznatiji svjetski DJ-i kao što su Eric Morrilo, Steve Angello, Dennis Ferrer, Luie Vega, itd.

Dakle očeuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Za Shamballinim DJ pultom kao Warm-up DJ nastupit će i sjajan hrvatskih DJ i producent Joe 2 Shine, a atmosferu će i ovaj put dodatno zagrijati sexy plesačice svojim vatrenim nastupom na šanku i šipkama.

Na ovakvom glazbenom događaju, svi će htjeti biti prisutni, a mnogi i biti viđeni, a u Shamballinom VIP-u zasigurno neće nedostajati poznatih lica.

Shamballa - Absolute Clubbing

SPECIAL OFFER:

The Red Bull Power Hour (23:00h – 00:00h):
2x Wyborowa vodka + Red Bull = 25kn

Bottle Service:
ABSOLUTE (0,7l) + 5 sokova: 500 kn
ABSOLUTE (0,7l) + 5 red bull-a: 550 kn
CHIVAS 12 (0,7l) + 5 cola: 600 kn
JAMESON (0,7l) + 5 cola: 470 kn

FREE NARGILE: samo za rezervirane separee u prostoru za pušače.

Ulaz je dozvoljen samo starijima od 21 godine (Girls 18+, Guys 21+).

Cijena ulaznice je 40kn, a besplatan ulaz moguć je isključivo preko popisa do 01:00h.

Za rezervacije, popis i dodatne informacije, javite se našim promotorima (popis promotora i njihovi brojevi na službenoj SHAMBALLA grupi) ili nazovite 099/721-7777.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO