Jarunski klub Mansion nastavlja s nizom gostovanja inozemnih DJ zvijezda kroz jesen 2012. Nakon nezaboravnog nastupa Australki NERVO, u Mansion dolazi mlada švedska DJ zvijezda Adrian Lux. Posljednjih mjeseci nastupa na vodećim Festivalima i party destinacijama diljem svijeta, a u Zagreb u petak 26. listopada dolazi s epitetom jednog od najljepših DJ-a svijeta, za kojim su partijanerice doslovno izgubile glavu.

Adrian Lux rođen je u Stockhlmu u punk rock obitelji modnog fotogarafa. Kada nije svirao gitaru, odradio je neke od najvećih švedskih modnih kampanja kao što su Barney's ili Nordiska Kompaniet. Njegovi hitovi Strawberry i Can't sleep oduševili su brojne velikane DJ scene pa tako svoje uratke izdaje pod okriljem Axtone izadvačke kuće poznatog sunarodnjaka Axwella.

«Veselim se mom prvom nastupu u Zagrebu. Čuo sam da je grad prekrasan, a publika jedinstvena. Očekuje nas nezaboravan tulum, a ovim putem Vas sve pozivam na novo glazbeno putovanje u Mansion.« - izjavio je mladi Adrian Lux uoči dolaska u Zagreb.

Prvi kontigent ulaznica za nastup Adriana Luxa mogu se osigurati po cijeni od 30 kuna u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO