Caffe Bar Modesto od jeseni u novom ruhu vam predstavlja novi klupski program u suradnji sa poznatim Riječkim DJ-em Sale 4 Love pod nazivom MODERN NIGHTS by DJ SALE 4 LOVE.

Program će se održavati redovno 1-2 puta mjesečno i kako mu samo ime kaže tih večeri atmosfera će se dovoditi do raspamećenosti isključivo uz moderne zvukove današnje klupske glazbe kao što su House i njegovi ostali podžanrovi. DJ Sale 4 Love će nam svake te večeri dovoditi jednog gosta koji bi u suradnji sa vama vjernim gostima trebali podignut razinu zabave u našem gradu.

Gosti će biti isključivo kvalitetni i iskusni DJ-i većinom iz naše regije, MC-i, te muzičari koji su se etablirali kao dobar dodatak house clubbing žanru (Saxofon, Truba, Bongo, Violina...) i mc. S vremena na vrijeme potrudit ćemo se da dovedemo i neko ime koje nadilazi naš lokalitet, ali kvalitetom odgovara ovom našem novom programu.

Uz  svaku tu večer vezat će se i promotivna ponuda nekog pića iz velike i šarolike ponude Modesta. Za prvu večer U PETAK 26. X, MODERN NIGHTS-a by DJ SALE 4 LOVE specijalni gost nam je DJ LARI PICCO, legendarni riječki DJ koji nas uveseljava svojim zvukovim već više od 20 godina, prepoznatljivog stila i prepoznatljive frizure istinski je mamac svakog ljubimca clubbinga naše regije.

Vidimo se u MODESTU!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO