U Klub Močvara 30. studenog dolazi jedan od najprominentnijih današnjih bubnjara - Thomas Pridgen sa svojim novim bendom, The Memorials. Thomas Pridgen karijeru je izgradio svirajući za kultni progresivni rock kolektiv The Mars Voltu kao i za njihovog glavnog kreativca, Omara Rodrigueza-Lopeza u solo projektima. S The Mars Voltom snimio je albume „Octahedron“ i najuspješniji „The Bedlam in Goliath“ koji se 2008. popeo na vrh Billboard 200 ljestvice, a za singl „Wax Simulacra“ osvojili su i Grammy nagradu.


Odmah po izlasku iz The Mars Volte 2009. osniva The Memorials s Berklee College of Music kolegama Nickom Brewerom i Vivecom Hawkinks koja je surađivala i sa Cee Loo Greenom. Iako ih se žanrovski gura u afro-punk, The Memorials su zvukovno ipak raznovrsniji, pa se odmah mogu uočiti soul, r'n'b i hard rock utjecaji, dok je Thomas zadržao svirački i autorski stil kojim je proslavio The Mars Voltu.
 
Debitantski album izdaju 2011. godine, a ovog ljeta objavili su i drugi pod nazivom „Delirium“ kojeg promoviraju na turneji s više od 100 koncerata na američkom kontinentu i Europi do kraja godine. Ulaznice kreću u prodaju 27. rujna i moći će se kupiti po cijeni od 55 Kn. Od 22. listopada cijena ulaznice će u pretprodaji koštati 65 Kn, dok će na blagajni kluba na dan koncerta iznositi 75 Kn.
 
Prodajna mjesta:
Rockmark, Berislavićeva 13
Dirty Old Shop, Tratinska 22
Klub Močvara, Trnjanski nasip bb

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO