Drage prijateljice, prijatelji, studentice i studenti,dragi brucoši, želimo vam svima uspješnu studentsku godinu, da vam zvijezde, profesori i sreća budu naklonjeni na vašim kolokvijima i ispitima koje „laganini“ morate poskidati sa spiska :) Kao i svake godine „Četvrtak noć“ ostaje rezervirana za studentske večeri u našem klubu. Dakle, svakog četvrtka klub NINA 2 organizira studentsku noć uz jukebox karaoke, live svirke, deejay gostovanja, fotosessione uz cool nagrade, go-go plesačice i plesače, atraktivne hostese, promo dring party-e uz „cugolome“, sve samo za vas!

Svaki četvrtak popratiti ćemo ekskluzivnim party programom uz povoljne cijene odabranih pića na koje će vas podsjetiti naše hostese.

Svaki četvrtak bit će popraćen i nagradnim fotosessionom određenim pravilima kluba. U toku večeri naš klupski fotograf slikati će vas u veselim „elementima“, a svi oni koji se budu slikali ulaze u nagradnu igru kluba... Sve ispucane slike objaviti ćemo na našim facebook stranicama i ona fotka koja dobije najviše “like-ova“ od vaših frendova i poznanika biti će nagrađena.

Prvi studentski četvrtak, 04.10.2012., očekuje vas live svirka banda „L'AMOUR“ – ludi četvorac sa zabavnim repertoarom za pjesmu i ples, uz dva deejay-a, „BIG ICE PARTY“ i „JAGERMEISTER PARTY“ uz povoljne cijene pića:), hostese & nagrade, go-go show, cugolom i fotosession.

Još jednom dragi studoši, želimo Vam puno uspjeha u studentskoj godini i da imate što više razloga za slavlje!!!

Lijepi pozdrav svima!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO